Goorse Tourpoule start zaterdag weer

Het is traditioneel een week na Schoolfeest dat de Goorse Tourpoule weer van start gaat met de laatste jaren meer dan 300 deelnemers uit Goor of met mensen die een duidelijke link met Goor hebben. Het puzzelen bij de zelfbenoemde kenners is inmiddels begonnen en de inschrijving via www.goorsetourpoule.nl wordt geopend zodra de officiële rugnummers bekend zijn. Arthur Schoneveld was vorig jaar de winnaar na een ware eindsprint in de laatste etappe. Jikke Horselenberg won de strijd bij de jeugd. Komende zaterdag is het eerste Tourcafé van 2019 bij De Ster waar om 15.30 uur ook de inschrijving zal sluiten. De tussenstanden zullen ook de met de regelmaat van de klok via deze site te zien zijn.

De Goorse Tourdirectie voor de winnaars van vorig jaar

Gerelateerde berichten

  • Goorse Tourpoule ondanks andere opzet populair26 juni 2021 Goorse Tourpoule ondanks andere opzet populair De Tour de France blijft ondanks de concurrentie van het School- en Volksfeest en het EK voetbal in trek bij de Goorse bevolking. Zowel bij de Oudste Goorsche Tourtoto als bij de Goorse […]
  • Arthur Schoneveld wint Goorse Tourpoule29 juli 2018 Arthur Schoneveld wint Goorse Tourpoule Arthur Schoneveld mag zich een jaar lang de beste Tourkenner van Goor noemen. Hij schreef vandaag de prestigieuze Goorse Tourpoule op zijn naam. Het verschil was miniem, maar voldoende […]
  • Dertigste Goorse Tourpoule is aanstaande3 juli 2018 Dertigste Goorse Tourpoule is aanstaande Komende zaterdag gaat op het Franse eiland Ile de Noirmoutier de 105e Tour de France van start en dat betekent dat er in Goor weer een heleboel wielerliefhebbers nu al bezig zijn met de […]
  • Goorse Tukkers naar de Tour…1 juli 2017 Goorse Tukkers naar de Tour… Waar de meeste Goorse wielerliefhebbers vanochtend nog hoofdbrekens hadden om de Goorse Tourpoule in te vullen en zich vanmiddag te melden bij Tourcafé De Ster, waren er vijf in stijl […]
  • Goorse Tourpoule voor de 30e keer van start28 juni 2017 Goorse Tourpoule voor de 30e keer van start De Goorse Tourpoule wordt dit jaar alweer voor de 30e keer gehouden. Thuisbasis is ook tijdens deze editie weer café De Ster waar komende zaterdag het eerste Tourcafé weer zal plaats […]