Brug N346 over Twentekanaal vijf weken dicht

De Cottwicherbrug op de N346, de weg van Goor naar Delden, net voor de Markenrichter, gaat vijf weken dicht. allereerst is er vanaf komende maandag (8 juli) een halve baan gesloten voor het verkeer. Van 15 juli tot en met 23 augustus wordt ook de andere baan gesloten en wordt auto- en motorverkeer omgeleid via de parallelbrug. Fietsverkeer van en naar Goor wordt op een andere manier omgeleid. Voor meer informatie klik op deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Hengelerbrug langer dicht19 juni 2019 Hengelerbrug langer dicht De afsluiting van de Hengelerbrug gaat langer duren. De brug is in slechte staat en heeft extra onderhoud nodig. De brug over het Twentekanaal gaat nu volgende week donderdag (27 juni) […]
  • Weg tussen Goor en Lochem bijna drie weken afgesloten27 juni 2017 Weg tussen Goor en Lochem bijna drie weken afgesloten Reizigers die per auto of de fiets van Goor richting Lochem of vice versa willen moeten van 17 juli tot en met 4 augustus een andere weg nemen dan de N346. De provincie Overijssel heeft […]
  • Kloosterlaan tijdelijk afgesloten14 maart 2021 Kloosterlaan tijdelijk afgesloten Een deel van de Goorse Kloosterlaan is morgen afgesloten voor alle verkeer. Dit in verband met riool- en straatwerkzaamheden. Deze worden uitgevoerd vanaf de Hengevelderstraat. Het […]
  • Deel Molenstraat dicht voor werkzaamheden16 maart 2020 Deel Molenstraat dicht voor werkzaamheden De Goorse Molenstraat is vanaf voor een deel afgesloten voor verkeer. Het gaat om het stuk vanaf de afslag naar de Voorstraat tot aan de bocht voor de afslag naar de Bleekstraat. Daar […]
  • Ook N346 vanaf kruising tot Hengelerbrug nu afgesloten14 juni 2019 Ook N346 vanaf kruising tot Hengelerbrug nu afgesloten Sinds deze week is – naast de Hengelerbrug bij Goor – ook de toegangsweg naar de brug afgesloten voor werkzaamheden. Het betreft de N346 vanaf de kruising (nabij Firezone) tot aan de […]