Kleurrijk festival, struinen en Tourpoule…

Een week na het Feest der Feesten is het allerminst rustig in het Goorse als het gaat om evenementen en activiteiten. De kalender meldt voor vanavond eerste het slotconcert van leerlingen van de muziekschool. Morgen is er op het Schoolfeestplein het jaarlijkse Kleurrijk in de Hof waarin diverse culturen elkaar ontmoeten en presenteren. Morgen is ook het eerste Tourcafé bij De Ster en kan tot half vier het deelnameformulier worden ingeleverd van de Goorse Tourpoule. Morgen en overmorgen, zoals gemeld, ook het WK zijspancross op de Herikerberg én het kunst- en muziekevenement ‘Struinen in de tuinen’ op diverse plekken in Goor. Voor alle evenementen check onze agenda.

Gerelateerde berichten

  • Restantenmarkt, BBBB, Montmartre en voetbal…30 augustus 2019 Restantenmarkt, BBBB, Montmartre en voetbal… Een goed gevulde evenementen-agenda voor het komende weekeinde met vandaag en morgen nog de Restantenmarkt in het Goorse centrum en vanavond het jaarlijkse Hoftoernooi dat dit jaar bij vv […]
  • Speelgoedbeurs, Rad van Fortuin en The American Dream…22 november 2019 Speelgoedbeurs, Rad van Fortuin en The American Dream… Geen vertier in De Reggehof dit weekeinde. De eerder geplande voorstellingen 'Heel Holland Stampt' en 'Heel Holland Covered' gaan niet door vanwege 'reparatiewerkzaamheden' en zullen op […]
  • Open Dagen, Ronde van Goor en Koekeloeren…6 september 2019 Open Dagen, Ronde van Goor en Koekeloeren… De evenementenagenda heeft voor het komende weekeinde weer genoeg te bieden. Zo gaan morgen hulpbehoevende jongeren weer op pad in klassieke auto's tijdens Happy Car Kids en is er de Open […]
  • Open dag uitvaartcentrum, KNA en Filmfestival…8 november 2019 Open dag uitvaartcentrum, KNA en Filmfestival… Wederom een volle evenementenagenda met allereerst een 'back to the eighties-avond' in De Reggehof met The Wild Boys die de muziek van onder meer Duran Duran, Spandau Ballet, Wham, Elton […]
  • Kunstzinnig Goor op rijm opgericht3 december 2018 Kunstzinnig Goor op rijm opgericht De stichting Kunstzinnig Goor heeft inmiddels officieel het levenslicht gezien en dat is in stijl gedeeld. Eerder werd al bekend dat de stichting zou worden opgericht om activiteiten en […]