Fiets wacht op eigenaar

In de Spoorstraat, ter hoogte van De Blankenvoorde, staat sinds het Goorse School- en Volksfeest een fiets op de eigenaar te wachten. Het gaat om een groene Giant Freerider met aluminium spatborden. De fiets staat op slot, de rechtmatige eigenaar kan er dus zo mee weg fietsen.

Gerelateerde berichten

  • Fiets gevonden aan Iependijk1 juni 2011 Fiets gevonden aan Iependijk Sinds afgelopen vrijdag staat er bij de familie Reuver een herenfiets van het merk Giant Brisbane voor de deur. Zij wonen aan de Iependijk. De fiets staat op slot, dus de eigenaar kan […]
  • Fiets ontvreemd op station2 augustus 2011 Fiets ontvreemd op station Opnieuw wordt er in Goor een fiets vermist. Jurgen Bruggeman had zijn fiets vrijdagavond geparkeerd op het station in Goor, maar deze is gestolen. Het gaat om een Gazelle Furore […]
  • Update: Fietsen gestolen op station3 november 2011 Update: Fietsen gestolen op station Gisteren is er een fiets weggenomen bij het station in Goor. Het gaat om een lichtgroene fiets met 24 versnellingen van het merk Gazelle. De acht jaar oude fiets (Medeo 28 inch) is tussen […]
  • Vandalen gaan vol los op damesfiets31 maart 2018 Vandalen gaan vol los op damesfiets Door een attente buurtbewoner is vrijdagavond een fiets uit de Regge bij de Nachtegaalstraat gehaald en op de oprit geplaatst. Dit was kennelijk tegen de zin van de onverlaten, later […]
  • Elektrische damesfiets gevonden (Update)1 maart 2013 Elektrische damesfiets gevonden (Update) Diny heeft eerder deze week, bij de parkeerplaats aan de Wijnkamp, een elektrische damesfiets gevonden van het merk Giant. De kleur van deze zeer goed onderhouden fiets is zilver, op de […]