Modderdag bij Scouting

De Stoevelaargroep Goor organiseert morgen samen met de Groene loper Hof van Twente een zogenoemde ModderDag bij de blokhut van de Goorse scoutinggroep. Er zijn, vanaf 10:00 uur tot 12:00 uur, diverse activiteiten met modder, zoals een groot modderbad, schilderen met modder en een moddersloot. Eigenlijk was het vorige week internationale modderdag maar door het Schoolfeest is dat in Goor een week verplaatst. Volgens deskundigen is het buiten spelen in de modder gezond is. Het zou bijdragen aan de ontwikkeling van een goede weerstand.Gerelateerde berichten

  • 18 augustus 2021 Stoevelaargroep gaat ‘scoutingbos’ beheren en zoekt vrijwilligers De leden van de Goorse Stoevelaargroep gaan in de komende periode flink aan het werk om het bos tegenover de blokhut onder handen te nemen. Dit wordt door de scouting veel gebruikt voor […]
  • Blokhut stond in 1955 ‘aan de overkant’11 april 2021 Blokhut stond in 1955 ‘aan de overkant’ De blokhut van de padvindersvereniging De Stoevelaargroep staat al sinds jaar en dag aan de Stoevelaarsweg. Maar niet op dezelfde plek. We doken uit de archieven van het de Stichting […]
  • Nieuwe website Stoevelaargroep25 september 2020 Nieuwe website Stoevelaargroep De Goorse scouting De Stoevelaargroep heeft een nieuwe website gepresenteerd. Via www.stoevelaargroep.nl is van alles te vinden over de groep natuurliefhebbers die vroeger padvinders […]
  • Scouting de boer op met stroopwafels20 mei 2016 Scouting de boer op met stroopwafels De Scouting Stoevelaargroep gaat morgen langs de deur met stroopwafels. Een grote groep scouts zal proberen bij zoveel mogelijk woningen aan te bellen en de Hollandse lekkernij aan te […]
  • Vernielingen bij blokhut Stoevelaargroep4 maart 2016 Vernielingen bij blokhut Stoevelaargroep Bij blokhut De Vierdeuk van de Goorse Stoevelaargroep hebben gisteravond vandalen toegeslagen. Leden van de scouting troffen een kerstboom in de dakgoot aan en diverse brandplekken. Er […]