Afscheid van een zwemicoon…

Duizenden uren bracht hij door in het voormalige zwembad De Whee waar hij grote talenten naar de nationale en internationale top zoals Hinkelien Schreuder en Marleen Veldhuis. Trainer Hennie Alink: Een waar icoon voor de zwemsport die deze week bij ZPC De Hof in zwembad De Vijf Heuvels zijn laatste training gaf en dat bleef niet onopgemerkt. Uitgebreid werd hij in het zonnetje gezet met uiteraard veel, heel veel, lovende woorden en een blijvend aandenken aan zijn imposante carrière. Nu gaat hij genieten van welverdiende rust al blijft het bij de Gorenaar immer de vraag of het bloed niet ooit weer gaat kruipen waar het niet gaan kan… Voor nu is het namens velen in de zwemsport: Hennie bedankt !

Foto’s: Arjen Keppels Fotografie

Gerelateerde berichten

  • De negende zwemtaart van Hennie Alink…28 oktober 2016 De negende zwemtaart van Hennie Alink… Hij is met zijn bijna zeventig lentes al op leeftijd maar zo voelt hij zich allerminst. De Goorse zwemgoeroe Hennie Alink blijft onverdroten doorgaan met het opleiden van zwemtalenten uit […]
  • Exposities in Hofkerk en historisch museum3 maart 2019 Exposities in Hofkerk en historisch museum Twee exposities worden binnenkort geopend in Goor. Allereerst start in aanloop naar Pasen op 8 maart een tentoonstelling van werken van 14 kunstenaars in de Hofkerk die de lijdensweg van […]
  • Goorse waterpoloërs kampioen met ZPC De Hof3 april 2017 Goorse waterpoloërs kampioen met ZPC De Hof De Goorse waterpoloërs Ruud Wolf en Guido de Vries zijn gisteren onder leiding van de Goorse coach Arno Knopers kampioen geworden met het eerste team van ZPC De Hof. Tegen Thetis uit […]
  • Gorenaren maken zich op voor thuistriatlon20 mei 2017 Gorenaren maken zich op voor thuistriatlon De bossen rondom Goor zijn morgen weer het decor voor de Hof van Twente-triatlon. Die wordt voor de derde keer gehouden. De organisatie is in handen van het Triatlon Team Hof van Twente […]
  • Extra trainingsdagen voor Hof van Twente Triathlon21 januari 2017 Extra trainingsdagen voor Hof van Twente Triathlon Om alle deelnemers van de Hof van Twente Triathlon optimaal klaar te stomen voor de grote wedstrijd op 21 mei worden er diverse trainingen georganiseerd. Bij zwembad ‘De Vijf Heuvels’ […]