Nagenieten van het Schoolfeest op tv…

De Schoolfeest-uitzendingen van Hofstreek TV worden komende zondag herhaald. Allereerst is er om 12:00 uur een verslag van de Seniorenreis en de Kinderoptocht. Vanaf 14:00 uur is de grote optocht opnieuw te bekijken. De uitzendingen worden dan vanaf 16:00 uur herhaald. In de week daarna worden de Schoolfeestuitzendingen elke dag herhaald in de avonduren. Hofstreek TV was het hele Schoolfeestweekeinde aanwezig met live-uitzendingen vanuit de Tente en de optochten.

Gerelateerde berichten

  • Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni22 mei 2020 Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni Het School- en Volksfeest gaat niet door maar moet toch gevierd worden. Dat is onder meer de mening van de lokale omroep Hofstreek. Die gaat flink uitpakken tijdens het laatste weekeinde […]
  • Schoolfeestradio- en tv weer volop aanwezig27 juni 2019 Schoolfeestradio- en tv weer volop aanwezig Het Feest der Feesten wordt ook dit jaar weer gecovered door de lokale Omroep Hofstreek. Deze begint vanavond om 18:00 uur met Schoolfeestradio dat de komende dagen overdag de hele dag te […]
  • Hofstreek TV zondag op herhaling met optochten30 juni 2016 Hofstreek TV zondag op herhaling met optochten De kinderoptocht en de grote allegorische optocht worden komende zondag op tv herhaald. Afgelopen weekeinde kende de lokale zender de nodige problemen tijdens de live-uitzendingen van het […]
  • Stralende dag voor Goorse senioren…3 mei 2018 Stralende dag voor Goorse senioren… Het zonnetje schijnt en het gemoed is uitstekend. Vanmorgen zijn net na negenen 7 bussen met zo'n 300 Goorse senioren vanaf het Schoolfeestplein vertrokken voor een busreis met diverse […]
  • Historische Schoolfeestbeelden op Hofstreek TV16 mei 2017 Historische Schoolfeestbeelden op Hofstreek TV De lokale omroep Hofstreek TV gaat vanaf komende zondag 21 mei, tot en met 18 juni, iedere week historische opnames van het Goorse School- en Volksfeest uitzenden. Er worden diverse oude […]