Imkerijdag bij Het Kukelnest

Er is komende zaterdag een Imkerijdag bij kinderboerderij Het Kukelnest. De imkers van bijenhouders-vereniging Reggedal zijn aanwezig om eenieder kennis te laten maken met honingbijen en het werk van een imker. Dit alles in het kader van de Landelijke Open Imkerij dagen die dit jaar voor de tiende keer worden gehouden overal in het land. De imkers zijn aanwezig tussen 10:00 uur en 16:00 uur en geven naast een inkijkje in de bijenkasten en informatie over de bijen ook tips hoe een tuin of een balkon ‘bij-vriendelijk’ kan worden ingericht. De entree is gratis, een vrije gift is welkom.


Gerelateerde berichten

  • Bijen bij het Kukelnest4 juli 2016 Bijen bij het Kukelnest Kinderboerderij “Het Kukelnest” is uitgebreid met een bijenstal. Imker Juul Lulofs heeft een deel van zijn bijenkasten geplaatst op het terrein aan de Lintelerweg en dat op zo'n manier dat […]
  • Voederkastjes maken en imker bij ’t Kukelnest13 oktober 2016 Voederkastjes maken en imker bij ’t Kukelnest Komende zondagmiddag wordt bij kinderboerderij 't Kukelnest voor de zevende en laatste keer dit jaar een Doe-middag voor kinderen gehouden. Die staat dit keer in het teken van dieren en in […]
  • Beestenboel bij het Kukelnest16 oktober 2015 Beestenboel bij het Kukelnest Het is er altijd al een beestenboel maar komende zondag krijgt deze term extra cachet bij kinderboerderij 't Kukelnest. Dan is er weer een doemiddag zoals op elke derde zondag van de […]
  • Kinderboerderij door hitte om 14:00 uur gesloten25 juli 2018 Kinderboerderij door hitte om 14:00 uur gesloten De verzengende hitte heeft allerlei gevolgen. Zo ook voor de openingstijden van de Goorse kinderboerderij 't Kukelnest. Daar is vanochtend besloten om tot nader order 's middags om 14:00 […]
  • Het Kukelnest als voorbeeld bij Jantje Beton19 maart 2017 Het Kukelnest als voorbeeld bij Jantje Beton Het Kukelnest in Goor wordt bij de Stichting Jantje Beton uitgedragen als leidend voorbeeld. Een filmpje van de Goorse kinderboerderij om te laten zien hoe ze daar werken wordt aangedragen […]