Ontspannen dag voor vrijwilligers Wendezoele

Elk jaar wordt alle vrijwilligers van de Wendezoele een ontspannende middag aangeboden. Dit jaar ging de reis van bijna 50 vrijwilligers, per fiets of auto naar “De heerlijke Huiskamer” aan de Hagmolenweg in Bentelo. In dit restaurant en op het terras werden alle vrijwilligers getrakteerd op koffie of thee en een lekker stuk appeltaart met slagroom. Op een prachtige plek werd er genoten van de lekkernij en de omgeving.

Gerelateerde berichten

  • Ouderen op pad met leerlingen5 juni 2019 Ouderen op pad met leerlingen Deelnemers van Dagvoorziening ‘Binnenhof’ hebben genoten van een ochtend samen zijn met leerlingen van de Waerdenborch.  Ieder jaar vindt er een uitwisseling plaats met leerlingen […]
  • Medewerkers en ouderen Wheehof gezellig op stap12 juni 2018 Medewerkers en ouderen Wheehof gezellig op stap Medewerkers, deelnemers en vrijwilligers van De Wheehof genoten dit weekeinde samen van een mooie dag in de Achterhoek. De warme zaterdag begon buiten op het terras in Ruurlo bij […]
  • Kerstavond met De Jong19 december 2018 Kerstavond met De Jong Ook op Kerstavond staan de deuren van de Hofkerk dit jaar weer open voor de dienst. De inloop is vanaf 20.30 uur op het kerkplein met koffie, thee en warme chocolademelk. Om 21.00 uur […]
  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]
  • Stoevelaar zoekt ‘theevrijwilligers’8 januari 2016 Stoevelaar zoekt ‘theevrijwilligers’ Carint is voor De stoevelaar op zoek naar twee vrijwilligers voor de begeleiding van de zogenoemde ‘theegroep’ eens in de twee weken, op dinsdagmiddag tussen 14.30-16.00 uur. De […]