Feestelijke opening bruggen Oma’s Gat

De twee nieuwe bruggen over de vijver Oma’s Gat in de wijk Kevelhammerhoek zijn vernieuwd en worden morgenavond feestelijk ten doop gehouden. Wethouder Harry Scholten zal de nieuwe bruggen officieel beëdigen, welke deel uitmaken van het Zompepad. Het Zompepad en de beide bruggen maken onderdeel deel uit van de in 2017 geopende wandelroute Reggeloop Goor. Deze wandelroute is door de Stichting Stads-Regge Goor tot stand gebracht in samenwerking met de gemeente Hof van Twente.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe bruggen over vijver Kevelhammerhoek15 mei 2019 Nieuwe bruggen over vijver Kevelhammerhoek Er is vandaag een begin gemaakt met de plaatsing van de bruggen over één van de vijvers op de Kevelhammerhoek. Daar worden de houten bruggen aan het Zompepad en de Weddehoenlaan vervangen […]
  • Bruggen Kevelhammerhoek worden vervangen28 september 2018 Bruggen Kevelhammerhoek worden vervangen Twee bruggen over één van de vijvers op de Kevelhammerhoek zullen worden vervangen. De bruggen aan het Zompepad en de Weddehoenlaan zijn onderdeel van het project 'Regge door Goor' en […]
  • Goor verdeeld over toeristische waarde Reggeloop24 april 2017 Goor verdeeld over toeristische waarde Reggeloop Gaat de in juni te openen Reggeloop het toerisme in Goor bevorderen ? Dat was de vraag in een poll op deze site en de circa 500 respondenten zijn daarover verdeeld. Van de stemmers denkt […]
  • Wandelroute Reggeloop Goor op 16 juli geopend3 april 2017 Wandelroute Reggeloop Goor op 16 juli geopend De zogenoemde Reggeloop Goor, een wandelroute langs de Stadsregge, wordt op vrijdag 16 juni aanstaande officieel geopend. Dat gebeurt door burgemeester Nauta en een afgevaardigde van de […]
  • Oald Goor: Schaatsen op Oma’s Gat4 december 2018 Oald Goor: Schaatsen op Oma’s Gat Het wordt kouder en kouder en dus neemt langzaamaan ook de schaatskoorts toe in Goor en omgeving. Zo ook bij de leden van Oald Goor. Reden voor hen om in de koffer te duiken met oude […]