Dave Roelvink opnieuw op bezoek bij Opa Jan…

Het zijn vrienden voor het leven geworden: Dave Roelvink en ‘Opa’ Jan Krooshoop. En dat allemaal door het programma ‘De Roelvinkjes passen op de winkel’. Daarvoor was de bekende Amsterdamse showbizz-familie Roelvink in Goor voor de opnames van dat programma en ontstond er een band tussen Dave en Jan. Dave is hem zeker niet vergeten en besloot hem deze week in Huize Herfstzon in Goor nog eens op te zoeken. Het leverde ontroerende beelden op die te zien waren in het programma SBS Shownieuws en die via deze LINK te bekijken zijn.

Gerelateerde berichten

  • Het waren drie eneverende dagen voor de Roelvinkjes28 maart 2019 Het waren drie eneverende dagen voor de Roelvinkjes Een drukte van belang vanmiddag rond Huize Herfstzon. Een grote groep jongeren had zich verzameld om een glimp op te vangen van de Roelvinkjes. En dat was niet voor het eerst want dat […]
  • Eindelijk weer dicht bij moeder…26 mei 2020 Eindelijk weer dicht bij moeder… Een gedenkwaardig moment gistermiddag bij Huize Herfstzon. Daar werd het zogenoemde 'bezoekerscafĂ©' geopend. Door de versoepeling van de Coronaregels mogen verpleeghuizen voorzichtig weer […]
  • De Roelvinkjes gaan aan het werk bij Huize Herfstzon21 maart 2019 De Roelvinkjes gaan aan het werk bij Huize Herfstzon Voor een nieuw reality-programma op SBS6 zal de bekende glamourfamilie Roelvink een drietal dagen in Goor zijn om te gaan werken bij Huize Herfstzon. De opnames zijn op 26, 27 en 28 maart […]
  • De Roelvinkjes bij De Herfstzon morgen bij SBS620 mei 2019 De Roelvinkjes bij De Herfstzon morgen bij SBS6 Goor zal morgenavond met meer gretigheid dan anders afstemmen op SBS6. De uitzending van de Roelvinkjes bij De Herfstzon is namelijk te zien op de zender van John de Mol. 'De Roelvinkjes […]
  • Zorgrobot actief bij Herfstzon20 juni 2020 Zorgrobot actief bij Herfstzon Verzorgingstehuis Huize Herfstzon heeft de komende maand hebben we een bijzondere logĂ© te weten zorgrobot Sara. De makers van deze robot, Sararobotics, laten haar in cCoronatijd bij […]