Dave Roelvink opnieuw op bezoek bij Opa Jan…

Het zijn vrienden voor het leven geworden: Dave Roelvink en ‘Opa’ Jan Krooshoop. En dat allemaal door het programma ‘De Roelvinkjes passen op de winkel’. Daarvoor was de bekende Amsterdamse showbizz-familie Roelvink in Goor voor de opnames van dat programma en ontstond er een band tussen Dave en Jan. Dave is hem zeker niet vergeten en besloot hem deze week in Huize Herfstzon in Goor nog eens op te zoeken. Het leverde ontroerende beelden op die te zien waren in het programma SBS Shownieuws en die via deze LINK te bekijken zijn.

Gerelateerde berichten

  • Het waren drie eneverende dagen voor de Roelvinkjes28 maart 2019 Het waren drie eneverende dagen voor de Roelvinkjes Een drukte van belang vanmiddag rond Huize Herfstzon. Een grote groep jongeren had zich verzameld om een glimp op te vangen van de Roelvinkjes. En dat was niet voor het eerst want dat […]
  • De Roelvinkjes gaan aan het werk bij Huize Herfstzon21 maart 2019 De Roelvinkjes gaan aan het werk bij Huize Herfstzon Voor een nieuw reality-programma op SBS6 zal de bekende glamourfamilie Roelvink een drietal dagen in Goor zijn om te gaan werken bij Huize Herfstzon. De opnames zijn op 26, 27 en 28 maart […]
  • De Roelvinkjes bij De Herfstzon morgen bij SBS620 mei 2019 De Roelvinkjes bij De Herfstzon morgen bij SBS6 Goor zal morgenavond met meer gretigheid dan anders afstemmen op SBS6. De uitzending van de Roelvinkjes bij De Herfstzon is namelijk te zien op de zender van John de Mol. 'De Roelvinkjes […]
  • Herfstzon-vriendinnen in Editie NL op RTL24 mei 2018 Herfstzon-vriendinnen in Editie NL op RTL Ze zijn 97 jaar en zijn het grootste gedeelte van hun rijke leven al de beste vriendinnen. Nu genieten ze samen van de 'oude dag' bij verzorgingstehuis Herfstzon in Goor. Lien Koebrugge, […]
  • Dave Roelvink slotact op Ster XXL21 januari 2019 Dave Roelvink slotact op Ster XXL De bekende DJ Dave Roelvink is de slotact tijdens de vijfde editie van het dance-event Ster XXL op vrijdag 1 februari in de achterzaal van De Ster. De discjockey is de zoon van de bekende […]