Struinen door de Tuinen groot succes

Stichting Kunstzinnig Goor kijkt terug op een zeer geslaagde zondagmiddag waarin er gelukkig niet geschoffeld, maar lekker gestruind werd door de tien particuliere tuinen die samen het decor vormden voor kunst en een podium voor de live-muziek. De enkele honderden belangstellenden kwamen afgelopen zondag voor dit evenement, dat nu voor het derde jaar in Goor georganiseerd is. Het bestuur van Stichting Kunstzinnig Goor zit niet stil na te genieten maar bereidt zich nu al voor op het komende evenement, het Goors Montmartre op zondag 1 september aanstaande in de tuin van het voormalige gemeentehuis van Goor.

Gerelateerde berichten

  • Kunstzinnig Goor op rijm opgericht3 december 2018 Kunstzinnig Goor op rijm opgericht De stichting Kunstzinnig Goor heeft inmiddels officieel het levenslicht gezien en dat is in stijl gedeeld. Eerder werd al bekend dat de stichting zou worden opgericht om activiteiten en […]
  • Kleurrijk festival, struinen en Tourpoule…5 juli 2019 Kleurrijk festival, struinen en Tourpoule… Een week na het Feest der Feesten is het allerminst rustig in het Goorse als het gaat om evenementen en activiteiten. De kalender meldt voor vanavond eerste het slotconcert van leerlingen […]
  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • Wie heeft wat gezien rondom de schoolbrand?22 november 2018 Wie heeft wat gezien rondom de schoolbrand? De schrik zit er nog goed in bij schoolkinderen en buurtbewoners. De brand in het schoolgebouw van de Albatros, die zeer vermoedelijk is aangestoken, houdt de gemoederen bezig. Net als […]
  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]