Nieuw werk kunstuitleen

De Kunstuitleen Hof van Twente  heeft een nieuw werk van Henne Neppelenbroek toegevoegd aan de collectie. Henne Neppelenbroek is een kunstenaar, die niet alleen zijn sporen verdient in  de schilderkunst, maar ook als dichter regelmatig  van zich doet spreken. Zijn schilderijen,  waarvan er  meerdere worden uitgeleend door de Kunstuitleen Hof van Twente, zijn veelal gemaakt in acryl op doek.

Gerelateerde berichten

  • Expositie Ineke Mengelder bij Kunstuitleen14 november 2017 Expositie Ineke Mengelder bij Kunstuitleen Komende vrijdag, 17 november, opent bibliotheekdirecteur René Siteur een nieuwe expositie bij de Kunstuitleen Hof van Twente, boven de bibliotheek. Er zijn vanaf dat moment schilderwerken […]
  • Werken Oostrum bij Kunstuitleen23 januari 2019 Werken Oostrum bij Kunstuitleen De Kunstuitleen Hof van Twente heeft vier nieuwe werken van Lambert Oostrum toegevoegd aan de collectie. De werken worden binnenkort vrijgegeven om uitgeleend te worden. Kunstenaar […]
  • Extra werk Maja in Kunstuitleen19 december 2018 Extra werk Maja in Kunstuitleen De kunstuitleen Hof van Twente heeft een drietal werken van Maja Ouwerkerk aan de collectie toegevoegd. De Kunstuitleen Hof van Twente is gevestigd op de 1e verdieping van de bibliotheek […]
  • Kunstexpositie Ben Zweerink in bieb 23 oktober 2014 Kunstexpositie Ben Zweerink in bieb Op de bovenverdieping van de bibliotheek gaat Kunstuitleen Hof van Twente morgen een expositie inrichten van kunstenaar Ben Zweerink uit Holten. De kunstuitleen zal werken van hem […]
  • Negen nieuwe werken in kunstuitleen24 maart 2018 Negen nieuwe werken in kunstuitleen De Kunstuitleen Hof van Twente heeft negen nieuwe werken aan haar bestand toegevoegd. Het betreft drie werken van Ina Wolters. Ook good old Jan Reuding heeft drie nieuwe werken geleverd. […]