Wie heeft het roze haasje?

Uitbater Tarek van café Infinity aan de Grotestraat mailde naar de lief en leedredactie. Zijn dochtertje zit in zak en as. “Ceyda heeft afgelopen maandag haar knuffel (roze haasje circa 30 cm groot) verloren bij de Jumbo te Goor. Ze is 3 jaren oud en heeft de knuffel sinds haar geboorte in bezit gehad. Je kunt je voorstellen dat ze gehecht is aan haar knuffel. Ze wil dan ook niets liever dan haar eigen knuffel terug. Heeft u de knuffel gevonden, graag contact opnemen met 06-19963167. Daar wacht u een vindersbeloning. Alvast bedankt!”

Gerelateerde berichten

  • Alleman heeft de deuren ook weer open2 februari 2022 Alleman heeft de deuren ook weer open Filmhuis Alleman heeft haar deuren ook weer geopend. Op dinsdag 8 februari is in de Goorse bios de film 'Mijn vader is een vliegtuig' te zien met onder meer Elise Schaap. De film begint […]
  • Politie rolt kwekerij op met 200 planten9 mei 2019 Politie rolt kwekerij op met 200 planten De politie heeft vanmiddag een wietkwekerij opgerold in 't Twentse Haagje. De Hermandad trof zo'n tweehonderd planten aan op de bovenverdieping van een woning aan de Oude Haaksbergerweg. […]
  • 88-jarige vrouw aangereden13 september 2011 88-jarige vrouw aangereden Een 88-jarige vrouw uit het buitengebied van Goor is gistermiddag gewond geraakt toen zij met haar fiets de Rijksweg bij Van de Riet overstak en werd aangereden door een auto. De vrouw […]
  • twenthemarkelo728 oktober 2012 Twenthe krijgt oorvijg in Oldenzaal Twenthe heeft vanmiddag wederom een dure nederlaag geleden. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis ging met maar liefst 6-1 onderuit bij laagvlieger Oldenzaal. Vlak voor rust tekende […]
  • Olympia wint simpel van Holten8 oktober 2012 Olympia wint simpel van Holten De tafeltennissers van Olympia 1 hebben zich goed hersteld van de 10-0 nederlaag tegen koploper Trias 1 in Twello. In de thuiswedstrijd in de sportzaal aan de Kievitstraat werd tegen […]