Afsluiting seizoen Mannenkoor

Het Goors Mannenkoor sluit zondag haar seizoen 2018-2019 af met een optreden op camping de Mölnhöfte in Diepenheim. Bij mooi weer zingt het koor buiten onder de notenboom of onder een afdak, bij minder mooi weer verkast de equipe naar binnen. Hans Kienhuis is de dirigent, Sander Knuiman verzorgt de begeleiding. Het concert, waarbij iedereen welkom is, begint om 11.00 uur en bestaat uit twee blokken van zes of zeven nummers met daartussen een korte pauze. De toegang is vrij. Het eerstvolgende optreden na de vakantie is een koffieconcert met MIXX op zondag 6 oktober. Hierna maakt het Goors Mannenkoor zich op voor het 75-jarig jubileum in 2020.

Gerelateerde berichten

  • Koffieconcert Goors Mannenkoor5 juli 2016 Koffieconcert Goors Mannenkoor Het Goors Mannenkoor sluit zondag het seizoen af met een koffieconcert op camping Bello bovenop de Herikerberg. Dit optreden is het laatste concert in het kader van het 70-jarig jubileum. […]
  • Koffieconcert Goors Mannenkoor3 oktober 2018 Koffieconcert Goors Mannenkoor Liefhebbers van gevarieerde koorzang kunnen op zondag 7 oktober hun hart weer ophalen. In zalencentrum De Haverkamp in Markelo verzorgen het Nederlandstalig koor NooTzaak uit […]
  • Voorjaarsconcert Goors Mannenkoor9 april 2019 Voorjaarsconcert Goors Mannenkoor Als elk jaar het voorjaarsconcert van het Goors Mannenkoor. Zondag 14 april om 11.30 uur is het weer zover. De zaal bij De Bebsel is vanaf 11.00 uur geopend. Dirigent is Hans Kienhuis. […]
  • Kerstconcert Goors Mannenkoor22 december 2014 Kerstconcert Goors Mannenkoor Het Goors Mannenkoor schotelt de mensen uit ’t Twentse Haagje op Eerste Kerstdag weer een muzikaal toetje voor. Onder leiding van dirigent Hans Kienhuis brengen de zangers donderdag een […]
  • Volle kerk geniet van Mannenkoor en The Journey25 december 2017 Volle kerk geniet van Mannenkoor en The Journey Het is een traditie die nog immer wordt gewaardeerd want ook vandaag op deze Eerste Kerstdag zat de Petrus en Paulus-kerk vol voor het jaarlijkse kerstconcert van het Goors Mannenkoor. […]