BBQ, Beers, Beats en Barbers

Een nieuw festival in Goor. Op zaterdag 31 augustus stroomt de Schoolfeestweide vol voor de eerste editie van B.B.B.B. Aan het einde van de zomervakantie slaan Bar Bistro d’ Olde Smidse, Jumbo en RH-Events de handen ineen om kleur en smaak te geven aan BBQ, Beers, Beats en Barbers. Ingrediënten van dit festival zijn diverse speciaal-biertjes, barbecue, live-muziek en vakkundige Barbers. Het geheel zal sfeervol in vintagestijl worden aangekleed voor een zwoele ontspannende zomermiddag en avond.

Gerelateerde berichten

  • Reggehofmunten na 1 juli niet meer geldig29 januari 2019 Reggehofmunten na 1 juli niet meer geldig De plastic consumptiemunten van De Reggehof zijn na 1 juli van dit jaar niet meer geldig. Het Goorse verenigings- en evenementencentrum is sinds dit seizoen overgestapt op het contactloos […]
  • Eddie en zijn gemeenschapshuis…4 oktober 2014 Eddie en zijn gemeenschapshuis…   “Ik word een soort verkeersagent in het centrum. Iedereen de richting wijzen...” Het zijn de woorden van Eddie ten Duis. Grondlegger van Verenigings- en Evenementencentrum De […]
  • Toen De Reggehof nog geen buren had19 februari 2016 Toen De Reggehof nog geen buren had De redactieleden van Oald Goor halen eens per week hun hart als ze weer eens mogen snuffelen in de koffer met klassieke prenten. Vandaag viel hun oog op deze foto uit 1999. De foto is […]
  • De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters25 september 2014 De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters De Reggehof heeft een samenwerkingsverband gesloten met negentien andere kleine theaters in Overijssel. Onder de noemer 'Theater, daar ga je voor zitten' hopen de theaters elkaar te […]
  • Bigband Festival belooft muzikaal feest te worden16 april 2017 Bigband Festival belooft muzikaal feest te worden De weergoden lijken Goor voor komende maandag wederom niet zo goed gezind maar onder het motto 'als het maar droog blijft' belooft het 9e Bigband Festival in het Goorse centrum één groot […]