BBQ, Beers, Beats en Barbers

Een nieuw festival in Goor. Op zaterdag 31 augustus stroomt de Schoolfeestweide vol voor de eerste editie van B.B.B.B. Aan het einde van de zomervakantie slaan Bar Bistro d’ Olde Smidse, Jumbo en RH-Events de handen ineen om kleur en smaak te geven aan BBQ, Beers, Beats en Barbers. Ingrediënten van dit festival zijn diverse speciaal-biertjes, barbecue, live-muziek en vakkundige Barbers. Het geheel zal sfeervol in vintagestijl worden aangekleed voor een zwoele ontspannende zomermiddag en avond.

Gerelateerde berichten

  • Kaartenactie BBBB-festijn groot succes18 augustus 2019 Kaartenactie BBBB-festijn groot succes Het kon nog wel eens druk worden op zaterdag 31 augustus op het Schoolfeestplein. Dan wordt daar door RH Events voor de eerste keer het BBQ, Beer, Beats en Barbers-festijn gehouden. Er […]
  • Ook Steam, Reflexxion en The Cowpokes op BBBB-festival29 augustus 2019 Ook Steam, Reflexxion en The Cowpokes op BBBB-festival De organisatie van het nieuwe BBQ, Beers, Beats en Barbers-festival heeft bekend gemaakt dat ook de vrouwenformatie Steam zal optreden op het Schoolfeestplein komende zaterdag. Deze […]
  • BBBB: Sfeervol en karakteristiek1 september 2019 BBBB: Sfeervol en karakteristiek Het zogenoemde BBBB-festival kon wel eens een blijvertje worden. Vele Gorenaren en mensen van buitenaf wisten gisteren de weg naar het Schoolfeestplein te vinden waar een sfeervolle […]
  • Reggehofmunten na 1 juli niet meer geldig29 januari 2019 Reggehofmunten na 1 juli niet meer geldig De plastic consumptiemunten van De Reggehof zijn na 1 juli van dit jaar niet meer geldig. Het Goorse verenigings- en evenementencentrum is sinds dit seizoen overgestapt op het contactloos […]
  • Bail Heavy Blues Rock bij BBQ, Beers, Beats en Barbers3 augustus 2019 Bail Heavy Blues Rock bij BBQ, Beers, Beats en Barbers Bail Heavy Blues Rock speelt op 31 augustus in Goor, bij BBQ, Beers, Beats en Barbers. Bail speelt rock georiënteerde blues, dus stevige riffs en kleurrijke melodieën. De bluesband, die […]