Mozaïek-bank ontwerpen in het kader van kiesrecht

Dit jaar kent Nederland 100 jaar algemeen kiesrecht. De gemeente Hof van Twente besteedt aandacht aan dit kroonjaar op twee manieren. Leerlingen van de basisscholen zijn welkom in het gemeentehuis voor een les en een rondleiding. De scholen zijn hiervoor al uitgenodigd. Ook wil de gemeente samen met de inwoners een mozaïekbank ontwerpen, als blijvende herinnering aan 100 jaar algemeen kiesrecht. Inwoners kunnen meedenken over het ontwerp voor de mozaïekbank en meedoen aan een ontwerpwedstrijd. Iedereen die na de zomer wil helpen bij het mozaïeken van de steentjes kan zich aanmelden via info@nullateliergein.nl of bij: info@nullstadslandbouw.nl.


Gerelateerde berichten

  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]
  • Nieuw Goors dweilorkest: De Hofbloazers31 januari 2019 Nieuw Goors dweilorkest: De Hofbloazers Onder de naam De Hofbloazers is er een nieuw Goor dweilorkest opgericht dat onderdeel is van de jubilerende muziekvereniging Apollo. Maar liefst achttien leden van de Goorse muziektrots […]
  • 14 september 2019 De Holtbar, het doorgeefcompliment voor duurzame projecten, is voor de doorgegeven aan de Goorse ADS Groep. Arend Jan Overbeek ontving de prijs uit handen van Antonie ter Harmsel van […]
  • Vrouwen GroenLinks in actie5 maart 2019 Vrouwen GroenLinks in actie Om 10.00 uur op Internationale Vrouwendag zal vrijdag een afvaardiging van GroenLinks vrouwen uit de Hof buiten voor het gemeentehuis aandacht vragen voor 100 jaar vrouwenkiesrecht. […]
  • Kelly ter Doest superieur in de provincie19 mei 2009 Kelly ter Doest superieur in de provincie De zwemmers van De Whee hebben weer een fraai visitekaartje afgegeven tijdens de Overijsselse kampioenschappen. In Kampen zegevierden vijf leden van de Goorse zwemclub op het hoogste […]