Goor vanuit de lucht

Het Twentse Haagje van boven. René Koebrugge heeft zich deze week even ingespannen met zijn nieuwe drone en heeft onze Reggestad op de kiek gezet. Hieronder het resultaat.

Gerelateerde berichten

  • Politie slingert dronepiloot proces-verbaal aan de broek25 juli 2019 Politie slingert dronepiloot proces-verbaal aan de broek De politie heeft in Goor een drone-piloot aangehouden en getrakteerd op een proces-verbaal. Op de parkeerplaats van de Jumbo was de man op het nachtelijke uur aan het ‘spelen’ met zijn […]
  • Mooie beelden vuurwerk boven Goor5 januari 2019 Mooie beelden vuurwerk boven Goor Op het Youtube-kanaal van Industry Flights staan fraaie beelden van het vuurwerk dat op 1 januari los barstte boven Goor. De beelden zijn met een drone gemaakt boven De Whee. Deze beelden […]
  • Op de brommer door Europa…26 augustus 2019 Op de brommer door Europa… Met fel oranje pakken is de Goorse delegatie in de Carbagerun voor brommers deze week weer een heuse attractie. Die is vandaag gestart in Groningen en zal aan het einde van de week […]
  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]
  • Muziekschool gaat langs de scholen3 september 2019 Muziekschool gaat langs de scholen De Muziekschool Hof van Twente komt speciaal voor de kinderen van groep 1 en 2 met de cursus HALLO MUZIEK! naar scholen in de Hof van Twente. In vijf muzieklessen van dertig minuten staan […]