Goor vanuit de lucht

Het Twentse Haagje van boven. René Koebrugge heeft zich deze week even ingespannen met zijn nieuwe drone en heeft onze Reggestad op de kiek gezet. Hieronder het resultaat.

Gerelateerde berichten

  • Mooie beelden vuurwerk boven Goor5 januari 2019 Mooie beelden vuurwerk boven Goor Op het Youtube-kanaal van Industry Flights staan fraaie beelden van het vuurwerk dat op 1 januari los barstte boven Goor. De beelden zijn met een drone gemaakt boven De Whee. Deze beelden […]
  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]
  • Jessica wint kaarten voor Simon and Garfunkel-show14 maart 2019 Jessica wint kaarten voor Simon and Garfunkel-show De twee tickets voor The Simon and Garfunkel-story die deze week door Goorsnieuws.nl zijn verloot in samenwerking met De Reggehof zijn gewonnen door Jessica Haverkate-Leusink. Zij gaf de […]
  • Verontruste buren protesteren tegen paasvuur op De Hogenkamp2 februari 2019 Verontruste buren protesteren tegen paasvuur op De Hogenkamp Na de publicatie van Stichting Loer dat het een toezegging had dat het paasvuur dit jaar op De Hogenkamp mocht worden gehouden heeft een aantal verontruste buurtbewoners zich gemeld bij […]
  • Nimmermeer eerste boek Fleurbaaij31 januari 2019 Nimmermeer eerste boek Fleurbaaij De van oorsprong Goorse Sascha Fleurbaaij heeft haar eerste boek op de markt gebracht. De auteur debuteert met het boek NimmerMeer. Nimmermeer is volgens Fleurbaaij een […]