Goor vanuit de lucht

Het Twentse Haagje van boven. René Koebrugge heeft zich deze week even ingespannen met zijn nieuwe drone en heeft onze Reggestad op de kiek gezet. Hieronder het resultaat.

Gerelateerde berichten

  • Ergernis rondom oud-papier-hysterie11 mei 2020 Ergernis rondom oud-papier-hysterie Het is een doorn in het oog van veel buurtbewoners. De hysterie en de brutaliteit rondom de inzameling van het oud-papier aan de Van Kollaan. Bij de containers ontstond afgelopen dagen […]
  • Op de brommer door Europa…26 augustus 2019 Op de brommer door Europa… Met fel oranje pakken is de Goorse delegatie in de Carbagerun voor brommers deze week weer een heuse attractie. Die is vandaag gestart in Groningen en zal aan het einde van de week […]
  • Politie slingert dronepiloot proces-verbaal aan de broek25 juli 2019 Politie slingert dronepiloot proces-verbaal aan de broek De politie heeft in Goor een drone-piloot aangehouden en getrakteerd op een proces-verbaal. Op de parkeerplaats van de Jumbo was de man op het nachtelijke uur aan het ‘spelen’ met zijn […]
  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]
  • Mooie beelden vuurwerk boven Goor5 januari 2019 Mooie beelden vuurwerk boven Goor Op het Youtube-kanaal van Industry Flights staan fraaie beelden van het vuurwerk dat op 1 januari los barstte boven Goor. De beelden zijn met een drone gemaakt boven De Whee. Deze beelden […]