Wielrenner Bol excuseert zich bij Goorse Tourpoule-deelnemer

Hij waagde er maar eens een persoonlijk berichtje via Instagram aan. Tom Heijmer, deelnemer aan de Goorse Tourpoule, zocht contact met wielrenner Cees Bol. De sprinter van de Sunweb-ploeg rijdt op dit moment de Tour de France en is één van de renners in de Tourploeg van Heijmer. Punten haalde Bol nog niet en dus vroeg Heijmer hem om toch iets harder te gaan fietsen. Tot zijn verbazing kwam het antwoord van de wielrenner snel: “Helaas voor jou gebruik ik al mijn krachten om Michael Matthews te helpen. Ik snap dat dat compleet waardeloos is voor jouw poultje maar wat doe je eraan…” Heijmer zal dus aan zijn troef dit jaar niet veel hebben en staat in de Goorse Tourpoule op een voorlopige 185e plek. via ‘lees meer’ een screenshot van de berichtenwisseling tussen Heijmer en Bol…


Gerelateerde berichten

  • Dertigste Goorse Tourpoule is aanstaande3 juli 2018 Dertigste Goorse Tourpoule is aanstaande Komende zaterdag gaat op het Franse eiland Ile de Noirmoutier de 105e Tour de France van start en dat betekent dat er in Goor weer een heleboel wielerliefhebbers nu al bezig zijn met de […]
  • Zes Gorenaren voorspelden zege Boom9 juli 2014 Zes Gorenaren voorspelden zege Boom Woensdag 9 juli 2014 gaat nu al als historisch de boeken in. Lars Boom zorgde namelijk voor het eerst in negen jaar weer voor een Nederlandse zege in de Tour de France en gaf daarmee het […]
  • Goorse Tourpoule van start met nieuwe website29 juni 2016 Goorse Tourpoule van start met nieuwe website Het wordt dit jaar alweer voor de 29e keer georganiseerd: De Goorse Tourpoule. Honderden Gorenaren schrijven zich jaarlijks in en strijden in de diverse klassementen. Nieuw is dit jaar de […]
  • Jeroen Knol wint koniginnerit Tour de France22 juli 2010 Jeroen Knol wint koniginnerit Tour de France Jeroen Knol heeft de koniginnerit in de Tour de France op zijn naam geschreven. Knol pakte 51 punten in de Goorse Tourpoule, een punt meer dan Joost Morsink, die al een dagzege op zak […]
  • Blaauw blijft aan kop, Huuskes schuift op (UPDATE)9 juli 2015 Blaauw blijft aan kop, Huuskes schuift op (UPDATE) Han Blaauw is ook na de etappe van vandaag de koploper in het algemeen klassement van de Goorse Tourpoule. Hij heeft een minimale voorsprong op het echtpaar Joke en Jos Huuskes die nu de […]