Sub Zero Project gaat voor DJ Mag Top 100

Van één van hun eerste optredens in de voetbalkantine van SV Hector tot aan festivals met meer dan 30.000 bezoekers; het dj-duo Sub Zero Project – met een duidelijk, Goors tintje – maakt een stormachtige ontwikkeling door en participeert dit jaar voor het eerst in de DJ Mag Top 100. Geheel in het teken hiervan komen de 23-jarige Gorenaar Thomas Velderman en de 22-jarige Hengeloër Nigel Coppen met een nieuwe campagne waarbij zij hun fans aansporen om te stemmen.

De laatste zes maanden waren turbulent voor Velderman en Coppen. Zij brachten in april hun debuutalbum Contagion uit, lanceerden een gloednieuwe live show genaamd The Contagion én traden op in onder andere China, Japan, Australië, Amerika, Spanje en Zweden. Vanwege de succesvolle periode hebben zij besloten om voor het eerst mee te doen aan de DJ Mag Top 100 – een belangrijke lijst voor dj’s waarbij fans op hun favoriet kunnen stemmen. Wil jij Sub Zero Project helpen om een plek te veroveren in de DJ Mag Top 100? Stemmen kan via deze link.

In 2011 leerde het tweetal elkaar kennen via het internet. Zij kwamen elkaars muziek tegen op YouTube en besloten vervolgens samen muziek te gaan maken onder de alias Sub Zero Project. De studio van de heren is gevestigd in Goor en zo is Goor al jaren de thuisbasis voor de muzikale producties van dit jonge duo. Met miljoenen streams op Spotify en miljoenen views op YouTube, is Sub Zero Project op dit moment ontzettend populair. 

Gerelateerde berichten

  • Doors Wide Open met LED-scherm door Goor7 april 2020 Doors Wide Open met LED-scherm door Goor De stichting Doors Wide Open gaat komende (goede) vrijdag 's middags met een bus door Goor waarop een groot LED-scherm staat. Daarop kunnen inwoners persoonlijke (Paas-)boodschappen laten […]
  • Sub Zero Project bij Café het Centrum15 augustus 2013 Sub Zero Project bij Café het Centrum Bij Café het Centrum komt zaterdag Sub Zero Project langs. DJ Thomas Velderman zal vanaf 23.00 uur tot en met 04.00 uur hardstyle-muziek door de boxen laten klinken in de […]
  • Bigband Festival belooft muzikaal feest te worden16 april 2017 Bigband Festival belooft muzikaal feest te worden De weergoden lijken Goor voor komende maandag wederom niet zo goed gezind maar onder het motto 'als het maar droog blijft' belooft het 9e Bigband Festival in het Goorse centrum één groot […]
  • Caroly naar professioneel internationaal circus23 november 2013 Caroly naar professioneel internationaal circus De première van de nieuwe show Caroly Toons van jeugdcircus Caroly is ook in het professionele circuit positief ontvangen. Directeur Bram van der Weide heeft de Goorse artiesten […]
  • Stemmen op de mooiste Schoolfeestnummers kan weer4 juni 2020 Stemmen op de mooiste Schoolfeestnummers kan weer Het Feest der Feesten gaat dan wel niet in fysieke vorm door. Er kan toch gestemd worden op nummers voor de jaarlijkse Schoolfeest top 25. Dit jaar heeft Hofstreek omroep een extra […]