Sub Zero Project gaat voor DJ Mag Top 100

Van één van hun eerste optredens in de voetbalkantine van SV Hector tot aan festivals met meer dan 30.000 bezoekers; het dj-duo Sub Zero Project – met een duidelijk, Goors tintje – maakt een stormachtige ontwikkeling door en participeert dit jaar voor het eerst in de DJ Mag Top 100. Geheel in het teken hiervan komen de 23-jarige Gorenaar Thomas Velderman en de 22-jarige Hengeloër Nigel Coppen met een nieuwe campagne waarbij zij hun fans aansporen om te stemmen.

De laatste zes maanden waren turbulent voor Velderman en Coppen. Zij brachten in april hun debuutalbum Contagion uit, lanceerden een gloednieuwe live show genaamd The Contagion én traden op in onder andere China, Japan, Australië, Amerika, Spanje en Zweden. Vanwege de succesvolle periode hebben zij besloten om voor het eerst mee te doen aan de DJ Mag Top 100 – een belangrijke lijst voor dj’s waarbij fans op hun favoriet kunnen stemmen. Wil jij Sub Zero Project helpen om een plek te veroveren in de DJ Mag Top 100? Stemmen kan via deze link.

In 2011 leerde het tweetal elkaar kennen via het internet. Zij kwamen elkaars muziek tegen op YouTube en besloten vervolgens samen muziek te gaan maken onder de alias Sub Zero Project. De studio van de heren is gevestigd in Goor en zo is Goor al jaren de thuisbasis voor de muzikale producties van dit jonge duo. Met miljoenen streams op Spotify en miljoenen views op YouTube, is Sub Zero Project op dit moment ontzettend populair.