‘Spoorwegovergangen moeten open blijven’

De spoorwegovergangen in de Meene moeten niet worden gesloten. Dat is de mening van het overgrote deel aan een poll op deze site naar aanleiding van plannen van de gemeente en Prorail. 56% van de bijna 800 stemmen vindt dat alle Goorse overgangen open moeten blijven. 18% vindt dat de overgang naast De Oliphant in de Stationslaan voor de veiligheid wel dicht mag terwijl 17% de keuze maakt voor sluiting van de overweg aan de IJsbaanweg. De overgang in de Heijinksweg (foto) moet volgens de meesten open blijven want slechts 9% klikte deze optie aan als ‘mag dicht’. De volgende poll gaat over het plan om in het weekend nadat de winkels dicht zijn, bij mooi weer, het Goorse centrum af te sluiten voor gemotoriseerd verkeer om activiteiten mogelijk te maken en terrassen te kunnen vergroten. Is deze ‘mooi weer-sluiting’ een goed idee ? U mag het zeggen !

Gerelateerde berichten

  • Plannen voor sluiting twee Goorse spoorweg-overgangen5 juni 2019 Plannen voor sluiting twee Goorse spoorweg-overgangen Het zal voor wandelaars die vanuit Goor De Meene in willen tegen het zere been zijn want de mogelijkheden daartoe worden behoorlijk beperkt als het aan Prorail ligt. Dit wil namelijk alle […]
  • Hoe worden de onbewaakte spoorwegovergangen beveiligd?16 mei 2019 Hoe worden de onbewaakte spoorwegovergangen beveiligd? Er komt een inloopavond over de manier waarop de verschillende onbewaakte spoorwegovergangen in en om Goor moeten worden beveiligd. Die is op maandag 27 mei tussen 17:00 uur en 19:30 uur. […]
  • Geen ijspret in Goor25 januari 2019 Geen ijspret in Goor De vele vrijwilligers van de Goorse IJsclub hebben er alles aan gedaan maar moeder natuur bepaalt en zij had voor de afgelopen nacht weer niet zoveel vorst in petto dan was gehoopt. […]
  • Penetrante geur komt uit de Meene19 april 2018 Penetrante geur komt uit de Meene Veel bewoners op De Whee en in het centrum van Goor hebben in de afgelopen week last gehad van een penetrante geur die overwaaide en deed denken aan de stank van GFT-afval. Daarover zijn […]
  • Stadsraad: Laat je horen over het sluiten van de spoorwegovergang27 mei 2019 Stadsraad: Laat je horen over het sluiten van de spoorwegovergang De Stadsraad roept burgers op om vanavond naar de inloopbijeenkomst in het gemeentehuis te komen om hun stem te laten horen als het gaat over de spoorwegovergangen. In Goor en omgeving […]