Höfteballooning, Kings of Sleaze en BBQ…

Er is weer een veelvoud aan activiteiten en evenementen in het komend weekeinde in het Goorse. De kalender meldt allereerst de Imkerij-dag bij Het Kukelnest die morgen om 10:00 uur begint. Naast het wekelijkse Tourcafé bij De Ster is er ook Höfteballooning. Het evenement met luchtballonnen in alle soorten en maten stijgen dit jaar op vanaf een weiland bij het schooltje in Kerspel Goor. Bij De Tapperij speelt morgen vanaf 22:00 uur de nieuwe veelbelovende country- en rockformatie ‘Kings of Sleaze’ met een kwartet bevlogen Goorse muzikanten (foto). Zondag treedt het Goorse mannenkoor op bij De MolnHöfte in Diepenheim en begint op het Sterplein de Grote Goorse BBQ om 16:00 uur met muziek van Double 6. Voor alle evenementen chack onze agenda.

Kings of Sleaze met vlnr: Berthil Schabbink, Boudewijn Kroes, Jarl Oudenampsen en Peter Vos

Gerelateerde berichten

  • Zomerbarbecue voor herhaling vatbaar22 juli 2018 Zomerbarbecue voor herhaling vatbaar Het weer was uitstekend, de muziek was goed en er werd heerlijk gegeten en gedronken. De Grote Goorse Zomer-Barbecue bleek een voltreffer. Het Sterplein was goed gevuld en de sfeer deed […]
  • Höfteballooning en kinderactiviteiten17 augustus 2018 Höfteballooning en kinderactiviteiten De activiteitenkalender meldt voor vanavond het langverwachte Höfteballooning op het Roelofsenterrein met een keur aan luchtballonnen die zullen opstijgen waaronder 'De Motor', de […]
  • Wetenschap voor kinderen en Zomerbarbecue20 juli 2018 Wetenschap voor kinderen en Zomerbarbecue Met de start van de grote schoolvakantie zal ook het aantal kinderactiviteiten in het Goorse toenemen. Morgen is er de eerste van drie kinderevenementen, georganiseerd in het Goorse […]
  • Topmuzikanten tijdens Goorse zomerbarbeque11 juli 2018 Topmuzikanten tijdens Goorse zomerbarbeque De bekende Ruud Weberband zal optreden tijdens de Grote Goorse Zomer-Barbeque, volgende zaterdag in het Goorse stadshart. Het muzikale toptrio brengt blues en rock van de bovenste plank  […]
  • Fietsen en wandelen voor Duchenne Heroes23 juni 2019 Fietsen en wandelen voor Duchenne Heroes Op zaterdag 13 juli organiseren de Tempo-Team bikers voor de 3de keer de Bike of Hike&BBQ voor Duchenne Heroes. Op deze dag is het mogelijk om op de mountainbike of met de racefiets […]