Goorse Mayke presenteert kinderboek

De 12-jarige Mayke Vaneker heeft vandaag een kinderboek dat ze schreef met de bekende kinderboekenschrijver Ruben Prins, gepresenteerd op de Heeckerenschool. Zij won vorig jaar een ideeënwedstrijd voor de kinderboekenserie ‘Het geheim van…’ en kreeg vandaag het eerste exemplaar overhandigd in de klas van haar zus Myrthe. Ze bedacht een verhaal over een mysterieuze camping. “We kwamen terug uit Rotterdam. Toen we de stad uit reden, zag ik een camping en schoot het idee mij binnen” aldus de winnares tegen RTV Oost. De regionale omroep maakte ook een reportage tijdens de uitreiking van het eerste exemplaar dat via deze LINK te zien is.

Foto: RTV Oost

Gerelateerde berichten

  • Oud Goorse schrijft kinderboek in moeilijke periode4 juni 2018 Oud Goorse schrijft kinderboek in moeilijke periode Ze kampte met depressies en heeft daarnaast de zorg voor een zieke echtgenoot en een moeder met de ziekte van Parkinson. Toch kreeg ze het voor elkaar om een persoonlijke wens uit te laten […]
  • Leerlingen planten bomen op Thomas Ainsworth-begraafplaats14 maart 2018 Leerlingen planten bomen op Thomas Ainsworth-begraafplaats Op de plek waar medio januari een ravage werd aangericht door Code Rood, is vanochtend weer een verse boom geplaatst. Kinderen van groep 7 van de Heeckerenschool gaven zo met de gemeente […]
  • Het feest kan beginnen…1 maart 2019 Het feest kan beginnen… De polonaises regen zich vanochtend aaneen op de Albatros- en Heeckerenschool. Op deze katholieke scholen wordt het carnaval jaarlijks uitbundig gevierd. Naast de feestmuziek ook […]
  • Van de basisschool met een lach en een traan…18 juli 2018 Van de basisschool met een lach en een traan… Het zijn de laatste dagen voor de grote schoolvakantie en dat betekent dat het vooral een bijzondere week is voor de leerlingen van de groepen 8 van de zes Goorse basisscholen. Zij nemen […]
  • Heeckerenschool haalt rubber uit kunstgras11 mei 2017 Heeckerenschool haalt rubber uit kunstgras Volgens diverse instanties als het RIVM en de KNVB is er geen gevaar voor de volksgezondheid maar toch heeft de Heeckerenschool besloten om het rubber op het kunstgras bij de school te […]