Morsink heeft gele trui, Visser ook knap voorin

Vol trots prijkt de gele trui in zijn voortuin. Mark Morsink is de leider in de Goorse Tourpoule. Na de spetterende etappe van gisteren is de goedlachse blonde de nieuwe koploper, gevolgd door Peter Visser. Laatstgenoemde is ook de beste plaatsgenoot in de Lezerstour van Tubantia op de 41ste stek. In de Oudste Goorsche Tourtoto is Peter Visser wel de trotse leider met zijn Belgische troef en etappewinnaar van gisteren: Dylan Teuns.

Gerelateerde berichten

  • Plat eerste leider Goorse Tourpoule6 juli 2019 Plat eerste leider Goorse Tourpoule Fabian Plat is de eerste gele trui-drager in de 32e Goorse Tourpoule. De verrassende winst van Mike Teunissen vandaag in de eerste Touretappe in Brussel bracht hem na een dag op de eerste […]
  • Diede Snijder nieuwe leider in Tourpoule11 juli 2015 Diede Snijder nieuwe leider in Tourpoule Diede Snijder is de nieuwe drager van het geel in de Goorse Tourpoule. Het algemeen klassement is na vandaag, met de winst voor Vuillermoz (foto) in MĂ»r-de-Bretagne, aardig opgeschud. Joke […]
  • Jelle en Eddy slaan toe op Muur van Huy6 juli 2015 Jelle en Eddy slaan toe op Muur van Huy De dagzege in de Goorse Tourpoule na een sensationele etappe met een verschrikkelijke valpartij in de Ronde van Frankrijk, is voor Jelle Horselenberg. De jonge sportveelvraat wist de […]
  • cavendish3 juli 2013 Kosters wint vijfde etappe Goorse Tourpoule Miranda Kosters is de winnaar geworden van de vijfde etappe van de Goorse Tourpoule. Met haar sprintersploeg pakte ze de meeste punten in de etappe die werd gewonnen door Mark Cavendish […]
  • Brummelaar leidt in Tourpoule6 juli 2014 Brummelaar leidt in Tourpoule Marcel Brummelaar is de leider in de Goorse Tourpoule na twee etappes. De dagzege van zondag ging naar dansschoolhouder Maico Vollenbrock terwijl Gerard Schonewille de eerste etappe op […]