Morsink heeft gele trui, Visser ook knap voorin

Vol trots prijkt de gele trui in zijn voortuin. Mark Morsink is de leider in de Goorse Tourpoule. Na de spetterende etappe van gisteren is de goedlachse blonde de nieuwe koploper, gevolgd door Peter Visser. Laatstgenoemde is ook de beste plaatsgenoot in de Lezerstour van Tubantia op de 41ste stek. In de Oudste Goorsche Tourtoto is Peter Visser wel de trotse leider met zijn Belgische troef en etappewinnaar van gisteren: Dylan Teuns.

Gerelateerde berichten

  • Morsink als leider naar de Alpen24 juli 2019 Morsink als leider naar de Alpen Mark Morsink gaat als drager van het geel de loodzware Alpenetappes in. De leider van de Goorse Tourpoule behield zijn leiderstrui na de etappe richting Gap, welke een prooi werd voor […]
  • Plat eerste leider Goorse Tourpoule6 juli 2019 Plat eerste leider Goorse Tourpoule Fabian Plat is de eerste gele trui-drager in de 32e Goorse Tourpoule. De verrassende winst van Mike Teunissen vandaag in de eerste Touretappe in Brussel bracht hem na een dag op de eerste […]
  • Mark Morsink wint Goorse Tourpoule28 juli 2019 Mark Morsink wint Goorse Tourpoule Hij domineerde de Goorse Tourpoule vanaf de eerste week en heeft uiteindelijk ook beslag gelegd op de eindzege. Mark Morsink heeft zich zojuist bij De Ster gekroond tot de beste […]
  • Diede Snijder nieuwe leider in Tourpoule11 juli 2015 Diede Snijder nieuwe leider in Tourpoule Diede Snijder is de nieuwe drager van het geel in de Goorse Tourpoule. Het algemeen klassement is na vandaag, met de winst voor Vuillermoz (foto) in Mûr-de-Bretagne, aardig opgeschud. Joke […]
  • Visser blijft aan de leiding in de Tourpoule17 juli 2019 Visser blijft aan de leiding in de Tourpoule Peter Visser blijft de leider in de Goorse Tourpoule. De Goorse sportkenner voert nog altijd het algemeen klassement aan na de dagzege van Caleb Ewan in de Ronde van Frankrijk. Het […]