Wiene-directeur Haarman met pensioen

Directeur Rob Haarman van OBS Wiene heeft zijn laatste werkdag achter de rug. Hij was 25 jaar in dienst van het openbaar onderwijs in Rijssen waarna hij 19 jaar in dienst was van de Stichting Openbaar Primair Onderwijs Hof van Twente. 18 jaar in Markvelde en zijn laatste jaar in het schooltje tussen Goor en Delden. Hij werd door velen, samen met zijn vrouw Ria, uitgezwaaid en kreeg diverse cadeaus. De leerlingen boden hem een appelboompje aan, geheel in stijl van de Buitenschool, die Wiene is. Het lerarenteam voerde een hilarische, eigentijdse opvoering van ‘De Luizenmoeder’ op. Ook via deze weg willen de betrokkenen hem een fijne oude dag toewensen.

Gerelateerde berichten

  • Buitenlessen bij OBS Wiene4 juni 2019 Buitenlessen bij OBS Wiene Woensdag 5 juni aanstaande organiseert Basisschool Wiene een open ochtend. Er zullen dan lessen worden gegeven in de buitenlucht. Daar is de basisschool net buiten Goor een jaar geleden […]
  • Groots afscheid voor juf Helma op De Albatros5 juli 2018 Groots afscheid voor juf Helma op De Albatros Generaties trokken aan haar voorbij op de katholieke basisschool De Albatros en na ruim 42 jaar is het moment van afscheid nemen daar. Juf Helma beleefde vandaag haar laatste werkdag en […]
  • Puntdak neemt afscheid van juf Greetje24 juli 2017 Puntdak neemt afscheid van juf Greetje Na 25 jaar is bij de Puntdakschool afscheid genomen van Greetje Leuvenink. Zij gaat na 25 jaar met pensioen. Juf Greetje begon haar loopbaan in 1974 in Almen en kwam in 1992 bij de […]
  • Alois Hilbers nieuwe directeur Prins Constantijnschool14 maart 2017 Alois Hilbers nieuwe directeur Prins Constantijnschool Alois Hilbers wordt de nieuwe directeur van de Goorse Prins Constantijnschool. De Hengeloër had de afgelopen jaren de leiding bij basisschool Het Prisma in Borne en was ook directielid van […]
  • Open dag op ’t Kempke10 maart 2016 Open dag op ’t Kempke De kleine scholen in de buitengebieden worden met het voortbestaan bedreigd, maar OBS De Wiene kijkt nog altijd nog optimistisch naar de toekomst. 'T Kempke, zoals de school in het […]