Salut beperkt toegankelijk in zomerperiode

In de zomerperiode zijn enkele diensten- en locaties van Salut beperkt open- en toegankelijk. Vanaf 15 juli t/m 9 augustus is er op woensdagochtend geen Brievenhulp terwijl tot 1 september is het Taalcafé niet op maandagmiddag maar alléén op donderdagochtend geopend is. Het taalcafé is gericht op het verbeteren van de mondelinge taalvaardigheid. Vanaf 22 juli t/m 16 augustus is Salut alleen op de woensdagochtend van 9:00 tot 12:30 uur aanwezig in het Gezondheidscentrum in Delden. Het kantoor van Salut is van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur geopend aan de Rozenstraat in Goor.

Gerelateerde berichten

  • Brievenhulp verhuist naar Salut25 maart 2019 Brievenhulp verhuist naar Salut De vrijwilligers van Brievenhulp geven advies en helpen bij het beantwoorden en invullen van formulieren. Vanaf 1 april zijn de vrijwilligers iedere woensdag tussen 9:00 en 12:00 uur […]
  • Gewijzigde openingstijden Salut18 december 2018 Gewijzigde openingstijden Salut In de periode van 24 december tot en met 1 januari heeft Salutgewijzigde openingstijden. Op 24, 25 en 26 december en 1 januari is Salut gesloten. In de periode van 27 tot en met 31 […]
  • Welzijnsorganisatie Salut breidt openingstijden uit23 augustus 2018 Welzijnsorganisatie Salut breidt openingstijden uit Welzijnsorganisatie Salut uit de Hof van Twente breidt per 1 september haar openingstijden uit. Dit om haar bereikbaarheid te vergroten. Zowel telefonisch als het kantoor aan de […]
  • Salut groeit uit haar jasje17 juli 2016 Salut groeit uit haar jasje Salut breidt uit. De welzijnsorganisatie huist al sinds 2008 in het witte kantoorpand aan de Rozenstraat in Goor. Per 6 juli huren zij ook het rechterdeel van het gebouw. Reden voor de […]
  • Salut-vrijwilligers lopen route Stolpersteine2 november 2018 Salut-vrijwilligers lopen route Stolpersteine Om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten heeft Salut een excursie aangeboden. Met de Stichting Stolpersteine Goor legden ze een historische wandeling af in ’t Twentse Haagje. De […]