Toch geen tweede oefenwedstrijd voor FC Twente bij de Oudste Goorsche

Kent u dat verhaal van die voetballers van FC Twente die ook op 28 juli naar Goor zouden komen? Inderdaad, ze komen niet. Er is namelijk alsnog een kink in de kabel gekomen. De ploeg van trainer Gonzalo Garcia Garcia kondigde deze week aan dat ze ook voor het duel met Konyaspor Sportpark Heeckeren hadden uitgekozen, maar vandaag is gebleken dat de wedstrijd toch in Fleringen wordt gespeeld. Wat precies de reden is, blijft een beetje schimmig. Maar in ieder geval ligt de fout niet bij GFC. Volgende week zaterdag speelt FC Twente wel op het complex van GFC tegen het Belgische Leuven.

Gerelateerde berichten

  • FC Twente speelt ook laatste oefenduel in Goor11 juli 2019 FC Twente speelt ook laatste oefenduel in Goor FC Twente komt na volgende week zaterdag nog een keer naar sportpark Heeckeren in Goor voor een oefenwedstrijd. Waar volgende week het Belgische OH Leuven de tegenstander is, is op zondag […]
  • FC Twente oefent weer in Goor15 juni 2019 FC Twente oefent weer in Goor FC Twente speelt ook dit jaar een oefenwedstrijd in voorbereiding op het nieuwe seizoen in Goor. Op sportpark Heeckeren mag GFC tekenen voor de organisatie van het duel tegen het […]
  • Heet potje in de Goorse regen…2 augustus 2017 Heet potje in de Goorse regen… Het oefenduel tussen FC Twente en Espanyol is vanavond geeindigd zoals het begon. Op het Goorse sportpark Heeckeren was het echter allerminst saai. Na een aantrekkelijke eerste helft met […]
  • Nagenieten van GFC-FC Twente…2 juli 2017 Nagenieten van GFC-FC Twente… Het was een prachtige dag, gisteren op sportpark Heeckeren waar zo'n 1800 toeschouwers genoten van een leuke wedstrijd en de prima sfeer tijdens het oefenduel tussen GFC en FC Twente. The […]
  • FC Twente zegeviert opnieuw over GFC tijdens seizoensouverture: 0-103 juli 2018 FC Twente zegeviert opnieuw over GFC tijdens seizoensouverture: 0-10 Na weken van voorbereiding was het vanavond dan eindelijk zover: net als een jaar geleden had GFC wederom de eer om de eerste tegenstander in de oefencampagne van FC Twente te zijn. Op een […]