Goorse eikenprocessierupsen krijgen landelijke publiciteit

Het blijft een veelbesproken onderwerp in heel Nederland: de eikenprocessierups. De NOS nam vandaag een kijkje in Goor, waar wethouder Harry Scholten toelichting gaf over het probleem. In het NOS-journaal van iets over zes was te zien dat Scholten de televisieploeg aan de Markeloseweg te woord stond. Heeft u het gemist, klik dan op deze link.

Gerelateerde berichten

  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • Oppositiepartijen willen meer invloed in raadsprogramma11 april 2018 Oppositiepartijen willen meer invloed in raadsprogramma De coalitiepartijen in de gemeenteraad van Hof van Twente hebben een extra raadsvergadering aangevraagd om in gesprek te kunnen met de beoogde coalitiepartijen CDA en VVD. De SP, D66, PvdA […]
  • Eline Ensing biedt ‘veilig’ kunstwerk aan…19 augustus 2015 Eline Ensing biedt ‘veilig’ kunstwerk aan… In Goor werd vanochtend het regionale startschot gegeven voor de campagne "De scholen zijn weer begonnen"van Veilig Verkeer Nederland. Wethouder Harry Scholten van de gemeente Hof van […]
  • De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters25 september 2014 De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters De Reggehof heeft een samenwerkingsverband gesloten met negentien andere kleine theaters in Overijssel. Onder de noemer 'Theater, daar ga je voor zitten' hopen de theaters elkaar te […]
  • Goed nieuws voor gemeente: 4 miljoen euro in de plus5 juni 2015 Goed nieuws voor gemeente: 4 miljoen euro in de plus De gemeente heeft het huishoudboekje mede door positieve uitschieters keurig op orde gehouden in 2014. De Hof sloot het jaar af met een positief saldo van ruim 4 miljoen euro. Dat blijkt […]