Heitink in EK-selectie jong Oranje

Het Goorse waterpolotalent Kenai Heitink is geselecteerd voor het Nederlands team onder 15 jaar dat over twee weken (21-28 juli) meedoet aan het Europees Kampioenschap in Bulgarije. Heitink was eind maart ook onderdeel van de ploeg dat zich toen plaatste voor dit toernooi. Heitink is waterpoloër van ZPC De Hof en wordt geroemd om zijn kracht en aanvallende kwaliteiten. Het is voor het eerst dat er een officieel EK wordt gehouden voor landenteams in deze leeftijdscategorie.

Gerelateerde berichten

  • Waterpoloër Kenai Heitink in Jong Oranje15 maart 2019 Waterpoloër Kenai Heitink in Jong Oranje Het Goorse waterpolotalent Kenai Heitink is geselecteerd voor Jong Oranje 3. Dat is het Nederlands team voor jongens uit de geboortejaren 2004 en 2005. De 14-jarige Heitink werd […]
  • Lieke Klaassen start EK met ruime zege10 januari 2016 Lieke Klaassen start EK met ruime zege De Goorse waterpoloster Lieke Klaassen is het Europees kampioenschap waterpolo uitstekend begonnen. In de eerste poulewedstrijd werd Hongarije met 14-10 opzij gezet. Hongarije, vaak […]
  • Klaassen op EK waterpolo in halve eindstrijd20 januari 2016 Klaassen op EK waterpolo in halve eindstrijd Lieke Klaassen ligt met het Nederlands waterpoloteam op koers voor de Europese titel. In Belgrado werd in de kwartfinale gehakt gemaakt van Duitsland. Oranje won met 19-2 in de […]
  • Anti-climax voor Klaassen op EK waterpolo22 januari 2016 Anti-climax voor Klaassen op EK waterpolo Lieke Klaassen is er met het Nederlands waterpoloteam niet in geslaagd om Europees kampioen te worden. In de finale tegen Hongarije ging Oranje met 7-9 onderuit tegen een ploeg waar in de […]
  • Weer vijfklapper Klaassen op EK waterpolo16 januari 2016 Weer vijfklapper Klaassen op EK waterpolo Lieke Klaassen heeft ook in de vierde wedstrijd op het EK weer laten zien hoe belangrijk ze is voor het Nederlands vrouwenwaterpoloteam. In Belgrado werd Rusland met 14-7 opzij gezet […]