Jelle Smit met theaterstuk naar kasteel Warmelo

Oud-Gorenaar Jelle Smit is op 26 juli en 27 juli te zien in de tuin van kasteel Warmelo met een bijzondere voorstelling. Hij speelt dan met zijn theatergezelschap Kalterflug de voorstelling Bravaa. Dit in het kader van Heimland-festival dat in dat weekeinde plaats heeft. Smit is artistiek leider van het gezelschap en speelt ook een belangrijke rol in de voorstelling die gaat over macht, verlangens en onmetelijke kennis. Kalterflug speelt het liefst op locaties die niet voor de hand liggen zoals fabriekshallen en oude schuren. De theatermakers traden ook al op in het beroemde Casa Rosso op de Amsterdamse wallen. Meer informatie via deze LINK.

Jelle Smit (links op de foto)

Gerelateerde berichten

  • Voorstelling Ali B. verschoven naar 3 december24 mei 2016 Voorstelling Ali B. verschoven naar 3 december De voorstelling die Ali B. zou geven in de Goorse Reggehof, is verplaatst van 26 november naar 3 december. De show van Remco Veldhuis die voor 3 december stond gepland is een week naar […]
  • Win kaarten voor Leonie Meijer in De Reggehof8 oktober 2018 Win kaarten voor Leonie Meijer in De Reggehof Goorsnieuws.nl gaat ook in het komende theaterseizoen weer acties houden in samenwerking met De Reggehof. We trappen af met een like- en deelactie op Facebook voor gratis toegangskaarten […]
  • Grootscheepse controle weg Goor-Diepenheim14 juli 2015 Grootscheepse controle weg Goor-Diepenheim Een flinke snelheidscontrole vandaag, net buiten Goor, op de weg richting Diepenheim. Een politiemacht staat, gewapend met camera, op de parkeerplaats in de scherpe bocht bij de weg naar […]
  • Ellen Kremers speelt hoofdrol in ‘Het verzet kraakt’29 juni 2017 Ellen Kremers speelt hoofdrol in ‘Het verzet kraakt’ De Goorse actrice- en zangeres Ellen Kremers gaat de hoofdrol spelen in de grootse theaterspektakel 'Het verzet kraakt' dat in augustus en september zo'n 25 keer zal worden uitgevoerd op […]
  • Filmhuis Alleman start met Zweedse film6 oktober 2014 Filmhuis Alleman start met Zweedse film Het filmhuis Alleman gaat morgen (dinsdag) weer van start met het tonen van een Zweedse dramafilm. De titel: "De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween." Allan woont in een […]