Jelle Smit met theaterstuk naar kasteel Warmelo

Oud-Gorenaar Jelle Smit is op 26 juli en 27 juli te zien in de tuin van kasteel Warmelo met een bijzondere voorstelling. Hij speelt dan met zijn theatergezelschap Kalterflug de voorstelling Bravaa. Dit in het kader van Heimland-festival dat in dat weekeinde plaats heeft. Smit is artistiek leider van het gezelschap en speelt ook een belangrijke rol in de voorstelling die gaat over macht, verlangens en onmetelijke kennis. Kalterflug speelt het liefst op locaties die niet voor de hand liggen zoals fabriekshallen en oude schuren. De theatermakers traden ook al op in het beroemde Casa Rosso op de Amsterdamse wallen. Meer informatie via deze LINK.

Jelle Smit (links op de foto)

Gerelateerde berichten

  • Twentse sagen op Erve Senkeldam20 juli 2021 Twentse sagen op Erve Senkeldam Aan de Deldensestraat 117 op Erve Senkeldam wordt komende vrijdag (23 juli) een bijzondere voorstellinge gehouden waarbij Twentse sagen centraal staan. Vertelster en theatermaker NinaDis […]
  • Elke dag een nieuwe voorstelling bekend van De Reggehof5 december 2020 Elke dag een nieuwe voorstelling bekend van De Reggehof Theater De Reggehof heeft het programma voor januari tot en met mei rond en gaat dat stukje bij beetje bekend maken via een zogeheten 'adventstkalender'. Via de social media-kanalen van […]
  • Win kaarten voor Leonie Meijer in De Reggehof8 oktober 2018 Win kaarten voor Leonie Meijer in De Reggehof Goorsnieuws.nl gaat ook in het komende theaterseizoen weer acties houden in samenwerking met De Reggehof. We trappen af met een like- en deelactie op Facebook voor gratis toegangskaarten […]
  • Voorstelling Ali B. verschoven naar 3 december24 mei 2016 Voorstelling Ali B. verschoven naar 3 december De voorstelling die Ali B. zou geven in de Goorse Reggehof, is verplaatst van 26 november naar 3 december. De show van Remco Veldhuis die voor 3 december stond gepland is een week naar […]
  • Online theatervoorstelling over dementie12 mei 2021 Online theatervoorstelling over dementie Dementie Twente organiseert samen met haar partners en Theater aan de Lijn een onlineactiviteit op donderdag 27 mei die speciaal is bedoeld voor mantelzorgers en vrijwilligers die werken […]