Ten Berge wint viswedstrijd Buddy’s

Martin ten Berge mag zich een jaar lang de beste visser van Café Buddy’s noemen. Ten Berge was zaterdag oppermachtig in het water van De Berkel en sleepte daarmee de prestigieuze Buddy’s-bokaal in de wacht. De viswedstrijd bij De Buddy’s is een jarenlange traditie en wordt elk jaar in de zomer georganiseerd.

Gerelateerde berichten

  • Sander Haverkate wint Visbokaal 20169 juli 2016 Sander Haverkate wint Visbokaal 2016 Sander Haverkate heeft beslag gelegd op de Visbokaal 2016. Het evenement georganiseerd door Café Buddy's is inmiddels uitgegroeid tot een ware traditie. Jan Alink greep het zilver bij de […]
  • Winterbarbecue SV Goor bij Café Buddy’s8 januari 2019 Winterbarbecue SV Goor bij Café Buddy’s Na het succes van een jaar geleden organiseert SV Goor, de plaatselijke supportersvereniging van FC Twente, komende vrijdag 11 januari wederom een winterbarbecue bij Café Buddy's. […]
  • Leao-reünie voor veertigers5 juli 2018 Leao-reünie voor veertigers Een drietal dames gaat een reünie organiseren voor leerlingen van de Leao en Lhno van de schooljaren 1977 tot en met 1981. Deze school had destijds in Goor twee locaties. Aan de […]
  • FC Twente ook in Goor onverminderd populair17 augustus 2018 FC Twente ook in Goor onverminderd populair FC Twente verkeert sportief en financieel in zwaar weer, maar daar is bij SV Goor niets van te merken. De supportersvereniging van FC Twente uit Goor mocht zelfs nieuwe leden begroeten. […]
  • Darters Buddy’s 8 grijpen titel in eredivisie14 mei 2019 Darters Buddy’s 8 grijpen titel in eredivisie Een prestatie in optima forma voor de succesformatie van Buddy's 8. Daar kroonden de darters zich maandagavond tot kampioen van de eredivisie van de oostelijke dartbond DVO. In de laatste […]