Twenthe en Hector in 4e klasse B, GFC naar Rijssen

De derby tussen Twenthe en Hector is terug van weggeweest. De Tricolores, die afgelopen seizoen degradeerden uit de derde klasse, nemen de plek in van onder meer GFC, dat naar het zaterdag is verhuisd. De vierde klasse B is een competitie met een sterk regionaal-tintje met Markelo, Diepenheim en Hoeve Vooruit. GFC is nu dus te bewonderen op de zaterdag met onder meer wedstrijden tegen Rijssen en Sportclub Rijssen. Bekijk de volledige indeling van GFC hier. Van Twenthe en Hector hier.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Bekerderby Twenthe-GFC op 23 augustus15 juli 2016 Bekerderby Twenthe-GFC op 23 augustus De Goorse derby tussen Twenthe en GFC in de poulefase van het regionale bekertoernooi tussen vv Twenthe en GFC wordt gespeeld op donderdag 23 augustus. De aftrap op sportpark 't Piepwillem […]
  • GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis9 november 2019 GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis Voor de voetballers van GFC staat vanmiddag het uitduel met het nieuwe S.V. Rijssen op de rol (14:30 uur). Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV, verwachten vriend en vijand […]
  • Goorse derby’s in november en maart22 juli 2017 Goorse derby’s in november en maart De competitiederby's tussen Hector en GFC worden deze voetbaljaargang afgewerkt op 5 november en 11 maart. Dat heeft de voetbalbond KNVB vandaag bekend gemaakt. Op zondag 5 november is de […]
  • Twenthe heeft alles nog in eigen hand31 maart 2016 Twenthe heeft alles nog in eigen hand De competitie nadert zijn einde en voor vv Twenthe is het zaak om niet nog verder weg te zakken op de ranglijst. De ploeg van trainer Michiel Mensink verloor drie duels op rij en zag de […]