Doesgoor krijgt 5 mille voor beweegpark

Wijkvoorziening ’t Doesgoor krijgt €5.000,- uit het zogenoemde Menzisfonds voor het aanleggen van een beweegpark. In de afgelopen weken konden de leden van zorgverzekeraar Menzis stemmen op diverse sociale initiatieven zoals het plan van de Goorse wijkvoorziening. Dat gebeurde massaal waardoor ’t Doesgoor dus in de prijzen viel. Het beweegpark zal aangelegd worden op het grasveld meteen rechts bij de ingang van het sportpark. Naast spelen kunnen er diverse oefeningen verricht worden op het gebied van stabiliteit, coördinatie en lenigheid. Alle organisaties op ’t Doesgoor kunnen straks gebruik maken van het beweegpark. Bij de invulling kan gedacht worden aan sprongbokken, een duikelrek en loopladders.

Anita Koster (l) en Finn Hobelman (r) van Wijkvoorziening ’t Doesgoor

Gerelateerde berichten

  • Beweegpark Doesgoor genomineerd voor bijdrage Menzisfonds11 juni 2019 Beweegpark Doesgoor genomineerd voor bijdrage Menzisfonds Het plan voor een multi-functioneel 'Beweegpark' bij wijkvoorziening 't Doesgoor maakt kans op realisatie door een bijdrage uit het zogenoemde Menzisfonds. De verzekeraar heeft het plan, […]
  • Geld voor beweegpark Doesgoor22 mei 2021 Geld voor beweegpark Doesgoor De gemeente Hof van Twente gaat €9.000 bijdragen aan het nieuwe beweegpark op sportpark 't Doesgoor. SV Hector, KV Phenix 72, Ouderenvereniging Goor en Wijkvoorziening ’t Doesgoor zijn […]
  • Beweegpark Doesgoor geopend23 september 2021 Beweegpark Doesgoor geopend Het nieuwe beweegpark op sportpark 't Doesgoor is gisteren officieel geopend door de bekende tv-gymnaste Olga Commandeur. Het beweegpark is er om ouderen meer te laten bewegen. Ook […]
  • Tai Chi bij Wijkvoorziening ’t Doesgoor4 september 2021 Tai Chi bij Wijkvoorziening ’t Doesgoor Op de vrijdagochtend wordt op ‘t Doesgoor Tai Chi gegeven. Dat is een uit China afkomstige combinatie van lichaamsbeweging en ontspanning waarbij de gedachten tot rust komen. Het heeft, […]
  • Aangepaste instuif Doesgoor: Je mag er zijn zoals je bent!18 juni 2021 Aangepaste instuif Doesgoor: Je mag er zijn zoals je bent! Je mag er zijn zoals je bent! Onder dat motto organiseert Wijkvoorziening 't Doesgoor een aangepaste sportinstuif voor kinderen die naar het speciaal basisonderwijs gaan of die passend […]