Topkorpsen bij Taptoe 100-jarig Apollo

Er komen vijf topshow-korpsen naar Goor om mee te doen aan de Taptoe ter ere van de 100-jarige muziekverening Apollo op zaterdag 21 september. De korpsen behaalden twee jaar geleden nog goede resultaten tijdens het Wereld-muziekconcours in Kerkrade. Vanaf Urk komt het Jachthoornkorps terwijl uit Empel Show en Marchingband Exempel op het Schoolfeestplein zal marcheren. Kunst en Genoegen uit Leiden en Advendo uit Sneek zijn goede bekenden in Goor. Deze korpsen waren meermaals te zien in de Schoolfeestoptocht. De jubileum-taptoe krijgt een militair tintje door de deelname van Regimentsfanfare Bereden Wapens van de Koninklijke Landmacht. Uiteraard is ook het de drum- en showfanfare van Apollo present. De kaartverkoop is inmiddels gestart en tickets voor tribuneplaatsen à €7,50 zijn verkrijgbaar bij Primera De Bandijk, The Readshop én Servicestation Hoek.

Gerelateerde berichten

  • Apollo in nieuwe uniformen tijdens Taptoe10 september 2019 Apollo in nieuwe uniformen tijdens Taptoe De drum- en showfanfare van Apollo zal in hagelnieuwe kledij meedoen aan de grootse Taptoe die op zaterdag 21 september op het Schoolfeestplein wordt gehouden. Voorafgaand aan dat […]
  • Nog één keer terrassen op straat in aanloop Taptoe11 september 2019 Nog één keer terrassen op straat in aanloop Taptoe Volgende week zaterdag, 21 september, is er nog één keer een zogenoemde 'terrassen op straat-dag' in het Goorse centrum. Dit in aanloop naar de Taptoe ter ere van het 100-jarig bestaan […]
  • Apollo in Diekman voor Marsconcours5 oktober 2016 Apollo in Diekman voor Marsconcours Een belangrijke dag voor de Drum- en Showfanfare van Apollo. De Goorse muzikanten doen zaterdag mee aan het het Marsconcours. Met een bezetting van 45 muzikanten komt de Goorse equipe uit […]
  • Apollo telt af richting Taptoe17 september 2014 Apollo telt af richting Taptoe De spanning neemt toe, het aftellen is begonnen voor de leden van Apollo. Het Goorse muziekkorps maakt zich in het kader van haar 95ste verjaardag op voor een grootse Taptoe. Op het […]
  • Jubileumconcert Apollo in beeld3 februari 2020 Jubileumconcert Apollo in beeld Het was de afsluiting van het jubileumjaar van de 100-jarige muziekvereniging Apollo op 14 december jongstleden. Een volle sporthal De Mossendam genoot van een concert onder de titel […]