Louche pannenverkopers actief in Goor

In Goor zijn vandaag louche pannenverkopers actief geweest die aanbellen en voor hele lage prijzen pannen proberen te verkopen. Achteraf blijkt dan dat de pannen veel duurder zijn. Onderstaande foto is vanochtend gemaakt van een verkoper die wat probeert te verkopen in de Leliestraat. Vanuit verschillende plaatsen in de regio komen de laatste tijd meldingen van deze oplichters die het vaak gemunt hebben op oudere mensen. De politie kan er weinig tegen doen omdat het verkopen op zich niet strafbaar is en adviseert alleen om het gezonde verstand te gebruiken en niet in te gaan op de aanbiedingen.

Gerelateerde berichten

  • Slachtoffers van malafide dvd-praktijken 23 oktober 2014 Slachtoffers van malafide dvd-praktijken Het Goorse duo Dennis en Annelore zijn slachtoffer geworden van malafide praktijken. De ondernemers werden gebeld door het bedrijf Nederland in Beeld uit Someren of ze als verkooppunt […]
  • Stadsraad zoekt leden voor werkgroep energiezuinig wonen28 november 2017 Stadsraad zoekt leden voor werkgroep energiezuinig wonen De Goorse Stadsraad is op zoek naar Gorenaren die zich in een werkgroep in willen zetten om te komen tot de verduurzaming van de woningen in het Goorse. Deze werkgroep wil in de maand […]
  • Leliestraat-bewoners winnen ton bij Postcodeloterij8 juli 2016 Leliestraat-bewoners winnen ton bij Postcodeloterij Het is een klein straatje met de postcode 7471 JP en de bewoners met loten van de Postcodeloterij mogen 100.000 euro verdelen. Op deze Goorse postcode is zogenoemde 'Buurt-ton' gevallen. […]
  • Vier huishoudens Leliestraat verdelen een ton21 juli 2016 Vier huishoudens Leliestraat verdelen een ton De 100.000 euro die onlangs is gevallen in de Leliestraat moet door vier huishoudens worden verdeeld. Op twee adressen wordt een cheque van 33.333 euro bezorgd. De andere twee huishoudens […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]