Auto Ruesink in landelijke finale BOVAG

Auto Ruesink zit in de finale van de verkiezing ‘Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2019-2020’ van de BOVAG. Het autobedrijf aan de Goorse Deldensestraat kwam de halve finale door waarin het wedijverde met 10 andere garages. Er werd door een jury een intensieve bedrijfsscan gemaakt en er kwamen ook zogenoemde ‘Mystery-shoppers’ die na een geheim bezoekje verslag uitbrachten. Nu zit Ruesink bij de laatste drie samen met Carprof Valentijn uit Zaltbommel en Carteam uit Uithoorn. De komende maanden gaan de juryleden directie en werknemers van Ruesink uitgebreid aan de tand voelen over het bedrijf, ondernemerschap en toekomstbeeld. Op 8 oktober 2019 tijdens het jaarcongres van BOVAG in Nieuwegein wordt duidelijk wie er met de winst en eeuwige roem vandoor gaat.

Gerelateerde berichten

  • Veel hulp voor Stichting Dierenambulance maar nog niet genoeg10 november 2020 Veel hulp voor Stichting Dierenambulance maar nog niet genoeg De oproep op deze site van de Stichting Dierenambulance Hof van Twente heeft zijn uitwerking niet gemist. Er zijn sindsdien veel donaties binnen gekomen om een nieuwe Dierenambulance te […]
  • Wie wordt Held van de Hof?14 juni 2021 Wie wordt Held van de Hof? Hofmarketing organiseert ook dit weer de 'Held van de Hof-verkiezing'. In vier categorieën kunnen genomineerden vanaf dit moment worden aangedragen. In de categorie wonen is er een award […]
  • In memoriam: Bé Wiegerinck13 juni 2021 In memoriam: Bé Wiegerinck En weer is een prominente Gorenaar heen gegaan. Vrijdagochtend is Bé Wiegerinck overleden na een periode van afnemende gezondheid. Wiegerinck was jaren hét gezicht van het oudste Goorse […]
  • Nick in finale mooiste man van Nederland7 april 2021 Nick in finale mooiste man van Nederland De mooiste man van Nederland is mogelijk gewoon woonachtig in Goor. Nick Pijfers is namelijk doorgedrongen tot de grande finale van Misters of The Netherlands. Op zaterdag 1 mei is de […]
  • Nauta derde in ‘beste bestuurder-verkiezing’4 januari 2021 Nauta derde in ‘beste bestuurder-verkiezing’ Bij de verkiezing van de beste bestuurder van Twente van het afgelopen jaar, door het online opinieplatform De Roskam, is burgemeester Ellen Nauta van de gemeente Hof van Twente op de […]