Goorse 4Daagselopers nog goed onderweg

Voor zover bekend lijken de eerste twee dagen van de Goorse deelnemers aan de Nijmeegse 4Daagse goed te zijn verlopen. Wandelnestor Wim Haverkate is op koers voor zijn 27e kruisje en overleefde ook de zogenoemde roze woensdag. Dat geldt ook voor het trio Wilma Sandifort, Diana Leferink en RenĂ© Leferink die ook al enige ervaring hebben met het volbrengen van ‘s werelds grootste wandelvierdaagse. Verder kregen we ook goede berichten van het jonge duo Jarno Wijnen en Kasper Bekhuis. Beiden 17 jaar en al respectievelijk voor de 4e en 7e keer deelnemer. Sjef van den Dungen doet al voor de 19e keer mee en loopt dit jaar met zijn vrouw Trudy die haar derde 4Daagse hoopt te voltooien. CDA-raadslid Riekele Bijleveld tenslotte loopt met een studievriend en liet onderstaande treffende foto maken bij de Bijleveldsingel. Wie hebben we nog niet genoemd? Mail de namen en de foto’s naar redactie@nullgoorsnieuws.nl.