Goorse 4Daagselopers nog goed onderweg

Voor zover bekend lijken de eerste twee dagen van de Goorse deelnemers aan de Nijmeegse 4Daagse goed te zijn verlopen. Wandelnestor Wim Haverkate is op koers voor zijn 27e kruisje en overleefde ook de zogenoemde roze woensdag. Dat geldt ook voor het trio Wilma Sandifort, Diana Leferink en RenĂ© Leferink die ook al enige ervaring hebben met het volbrengen van ’s werelds grootste wandelvierdaagse. Verder kregen we ook goede berichten van het jonge duo Jarno Wijnen en Kasper Bekhuis. Beiden 17 jaar en al respectievelijk voor de 4e en 7e keer deelnemer. Sjef van den Dungen doet al voor de 19e keer mee en loopt dit jaar met zijn vrouw Trudy die haar derde 4Daagse hoopt te voltooien. CDA-raadslid Riekele Bijleveld tenslotte loopt met een studievriend en liet onderstaande treffende foto maken bij de Bijleveldsingel. Wie hebben we nog niet genoemd? Mail de namen en de foto’s naar redactie@nullgoorsnieuws.nl.

Gerelateerde berichten

  • Goor goed op weg tijdens Nijmeegse ‘driedaagse’21 juli 2022 Goor goed op weg tijdens Nijmeegse ‘driedaagse’ Goor is ook dit jaar goed vertegenwoordigd tijdens het grootste wandelevenement ter wereld in Nijmegen. door de hitte werd de eerste dag, afgelopen dinsdag, geschrapt maar dat mag de pret […]
  • Goorse Vierdaagselopers still going strong…(UPDATE)19 juli 2017 Goorse Vierdaagselopers still going strong…(UPDATE) Het gaat nog steeds uitstekend met de talrijke Goorse wandelaars in de Vierdaagse van Nijmegen. Voor zover bekend hebben alle Gorenaren ook de bloedhete woensdagetappe overleefd. Zo […]
  • Goorse wandelaars op de Via Gladiola…23 juli 2022 Goorse wandelaars op de Via Gladiola… Ze hebben het allemaal gered. De Goorse deelnemers aan de Nijmeegse 'driedaagse' zijn hebben gisteren allemaal de Via Gladiola gehaald en het felbegeerde kruisje gekregen. Wim Haverkate […]
  • Liefdevolle hereniging…21 juli 2018 Liefdevolle hereniging… Een mooie verzameling foto's van Gorenaren die de Nijmeegse Vierdaagse uitliepen sluiten we af met deze liefdevolle foto van CDA-raadslid Riekele Bijleveld die wordt onthaald door zijn […]
  • In de verzengende hitte maar vol goede moed…17 juli 2018 In de verzengende hitte maar vol goede moed… Een behoorlijk aantal Gorenaren zijn vanochtend vertrokken voor de eerste van vier dagen wandelen in de verzengende hitte van Nijmegen en omgeving. Na een oproep op deze site meldden zich […]