Om door een ringetje te halen

Het heeft meer weg van een biljartlaken of de green van een golfbaan. Het hoofdveld van de Oudste Goorsche. Zaterdag is Sportpark Heeckeren het decor van de oefenwedstrijd van FC Twente tegen OH Leuven. De aftrap op het kortgemaaide gras is om 14.30 uur. De vrijwilligers van GFC zijn er klaar voor en dat lijkt FC Twente ook met een paar recente aankopen.

Gerelateerde berichten

  • Duizend kaarten verkocht voor GFC-FC Twente2 juli 2018 Duizend kaarten verkocht voor GFC-FC Twente Waar er bij en rondom FC Twente veel onrust is over de financiĆ«le toekomst van de club is er rondom de eerste oefenwedstrijd van de Enschedese club geen vuiltje aan de lucht. Evenals vorig […]
  • Selectie Diepenheim traint noodgedwongen bij Hector16 september 2016 Selectie Diepenheim traint noodgedwongen bij Hector De eerste selectie van vv Diepenheim traint de komende weken op het nieuwe kunstgrasveld van sv Hector op sportpark 't Doesgoor. De voetballers uit 't Stedeke kunnen op het eigen […]
  • Geen animo voor zaalvoetbaltoernooi SV Goor27 december 2016 Geen animo voor zaalvoetbaltoernooi SV Goor Het leek een mooie traditie te worden tussen kerst en oud en nieuw. Het zaalvoetbaltoernooi van de Goorse supportersvereniging van FC Twente. Dat zou vandaag gehouden worden in sporthal De […]
  • Winnaars zaalvoetbaltoernooi SV Goor naar FC Twente30 december 2014 Winnaars zaalvoetbaltoernooi SV Goor naar FC Twente Sporthal de Mossendam was vandaag weer het decor van het zaalvoetbaltoernooi van de Supportersvereniging FC Twente Goor. Voor het eerst was er dit jaar plek voor teams met spelers van 16 […]
  • FC Twente komt terug naar Goor2 juli 2017 FC Twente komt terug naar Goor FC Twente komt hoogstwaarschijnlijk volgende maand alweer terug naar Goor. De Eredivisionist is van plan om de oefenwedstrijd tegen het Spaanse Espanyol af te werken op de velden van GFC […]