FC Twente en Tourcafé in rustig weekend

De theateragenda in het Goorse is summier gevuld dit weekend. Geen barbecuefestijn, muziekoptreden of bierproeverij. Althans niet in het Goorse. Wel in Lichtenvoorde waar veel Gorenaren in het gerstenat zullen happen tijdens de Zwarte Cross. Het weekend in het ’t Twentse Haagje is omgegeven met een sportsausje. Zo zal het bij Café De Ster weer druk zijn tijdens het Tourcafé. Daarvoor zullen de verstokte FC Twente-fans zich richting het complex van GFC begeven voor het duel tussen FC Twente en het Belgische Leuven. Kijk voor meer evenementen hier.

Gerelateerde berichten

  • Faillissement Havi treft ook Goorse Twentesupporters20 december 2019 Faillissement Havi treft ook Goorse Twentesupporters Het faillissent van Havi Beheer aan de Breukersweg heeft directe gevolgen voor het vervoer van diverse groepen van en naar Goor. Zo kunnen de leden van de supportersvereniging Goor […]
  • Goorse supportersclub FC Twente verwacht geen terugloop1 mei 2018 Goorse supportersclub FC Twente verwacht geen terugloop De degradatie van FC Twente uit de vaderlandse eredivisie is ook in een groot deel van Goor hard aangekomen. Goor is van oudsher een FC Twente-bolwerk en heeft al jaren een florerende […]
  • FC Twente houdt het droog tegen Leuven20 juli 2019 FC Twente houdt het droog tegen Leuven Er werd gevreesd voor veel neerslag, maar de supporters van FC Twente hebben het droog kunnen houden op het complex van GFC. Het regende ook allerminst doelpunten. In een vrij vlakke […]
  • Wegens succes geprolongeerd: Mallorca-party6 juli 2018 Wegens succes geprolongeerd: Mallorca-party Het Goorse centrum is morgenmiddag voor een deel afgesloten vanwege de tweede Mallorca-party die bij- en door de Goorse café's Johny's en De Buurman wordt georganiseerd. Dat feest in […]
  • Wetenschap voor kinderen en Zomerbarbecue20 juli 2018 Wetenschap voor kinderen en Zomerbarbecue Met de start van de grote schoolvakantie zal ook het aantal kinderactiviteiten in het Goorse toenemen. Morgen is er de eerste van drie kinderevenementen, georganiseerd in het Goorse […]