Twaalfde editie Doggy Plons

Voor in de agenda. In zwembad ‘De Vijf Heuvels’ wordt op zondag 8 september van 10.00 tot 13.00 uur voor de twaalfde keer de reeds bekende Doggy Plons gehouden. Hond en baas kunnen een ‘frisse’ duik nemen in het zwembad. Ook zijn er verschillende andere activiteiten zoals een demonstratie van een hondenschool. Bij het naar huis gaan staat er voor iedere deelnemer een gevulde goody bag klaar. De toegang bedraagt € 4,00 per hond. De opbrengst komt zoals ieder jaar grotendeels ten goede aan een goed doel. Dit jaar is gekozen voor de Dierenambulance Hof van Twente.


Gerelateerde berichten

  • Doggy Plons in De Vijf Heuvels4 september 2019 Doggy Plons in De Vijf Heuvels De afsluiting van het seizoen. In zwembad ‘De Vijf Heuvels’ wordt zondag van 10.00 tot 13.00 uur voor de twaalfde keer de reeds bekende Doggy Plons gehouden. Hond en baas kunnen een […]
  • Doggy Plons luidt traditioneel einde buiten-zwemseizoen in18 augustus 2018 Doggy Plons luidt traditioneel einde buiten-zwemseizoen in Voor de 11e keer in successie organiseert zwembad ´De Vijf Heuvels´, samen met Welkoop, zondag 9 september de reeds bekende Doggy Plons. De voorgaande edities waren een daverend succes, […]
  • Vrouwen worden verwend bij Kledingbank29 februari 2016 Vrouwen worden verwend bij Kledingbank Kledingbank "van Katoen" in Goor houdt komende vrijdag, 4 Maart, een 'Vrouwen-verwendag'. De dag is bedoeld voor vrouwen die die al ingeschreven staan bij de Kledingbank en vrouwen die in […]
  • Vrouwen-verwendag bij kledingbank4 maart 2017 Vrouwen-verwendag bij kledingbank Kledingbank "van Katoen" in Goor houdt op komende vrijdag, 10 Maart een vrouwen-verwendag. Het is dan internationale vrouwendag en alle vrouwen die in de bijstand zitten of bij een andere […]
  • Tweede lustrum Doggy Plons16 augustus 2017 Tweede lustrum Doggy Plons Het zomer-zwemseizoen wordt zondag 10 september van 10.00 tot 13.00 uur traditioneel afgesloten met een nieuwe uitgave van Doggy Plons. Dit jaar beleeft de organisatie een jubileum. Hond […]