Reünie Apollo op 12 oktober

Was jij erbij toen de Drumfanfare in 1995 (foto) de eerste prijs tijdens een concours behaalde? Of was je lid van Muziekvereniging Apollo ten tijde van de eerste nationale titel? Kom dan herinneringen ophalen tijdens de reünie op 12 oktober van Muziekvereniging Apollo ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan. Naast het feest der herkenning van (oud-) leden, is er tijdens het weerzien van alles georganiseerd rondom dit unieke jubileum. Dus meld je snel aan via de link in de Jubileumagenda op www.apollogoor.nl of via de link op Facebook ‘Apollo’s Reünie’.


Gerelateerde berichten

  • Volop verrassingen voor jarig Apollo12 oktober 2019 Volop verrassingen voor jarig Apollo Het was een dag vol verrassingen en een weerzien met oud-leden voor de muzikanten en sympathisanten van het 100-jarige Apollo. De dag begon met een herdenking op de algemene begraafplaats […]
  • Apollo houdt reünie voor alle leden7 mei 2019 Apollo houdt reünie voor alle leden Muziekvereniging Apollo organiseert op 12 oktober een feestelijke reünie voor alle mensen die in de afgelopen honderd jaar lid zijn geweest. De aanwezigen kunnen genieten van […]
  • Diversiteit en weerzien tijdens Reggehof-reünie5 oktober 2014 Diversiteit en weerzien tijdens Reggehof-reünie Het was vooral het feest der herkenning gisteravond tijdens de Reggehofreünie. Het Goorse Verenigings en Evenementencentrum vierde het twintig jarig bestaan en dat bracht veel […]
  • Negen leerlingen Apollo geslaagd11 juli 2022 Negen leerlingen Apollo geslaagd Negen leerlingen van Muziekvereniging Apollo zijn geslaagd voor het muziektheorie- en praktijkexamen voor het HaFa A-, B-, of C-diploma voor Harmonieorkesten, Fanfares en Brassbands. De […]
  • Gezellige reünie met veel gezinnen25 juni 2022 Gezellige reünie met veel gezinnen Ook de derde etappe kan voor een groot deel worden afgevinkt. Het Schoolfeest Familie Festijn was een gezellige reünie voor velen. De belangstelling na de kinderoptocht was bij veel […]