FC Twente houdt het droog tegen Leuven

Er werd gevreesd voor veel neerslag, maar de supporters van FC Twente hebben het droog kunnen houden op het complex van GFC. Het regende ook allerminst doelpunten. In een vrij vlakke wedstrijd eindigde het duel tegen het Belgische Leuven zoals deze begon: 0-0. Er waren ruim 1000 toeschouwers afgekomen, onder wie veel Goorse kinderen die allemaal de handtekeningen en selfies wilden scoren van de nieuwe spelers. GFC kreeg de lof voor de uitstekende organisatie van de wedstrijd.

Gerelateerde berichten

  • FC Twente oefent weer in Goor15 juni 2019 FC Twente oefent weer in Goor FC Twente speelt ook dit jaar een oefenwedstrijd in voorbereiding op het nieuwe seizoen in Goor. Op sportpark Heeckeren mag GFC tekenen voor de organisatie van het duel tegen het […]
  • FC Twente en Tourcafé in rustig weekend19 juli 2019 FC Twente en Tourcafé in rustig weekend De theateragenda in het Goorse is summier gevuld dit weekend. Geen barbecuefestijn, muziekoptreden of bierproeverij. Althans niet in het Goorse. Wel in Lichtenvoorde waar veel Gorenaren […]
  • Goorse FC Twente-fans massaal naar Kerkrade27 februari 2019 Goorse FC Twente-fans massaal naar Kerkrade FC Twente weet zich vrijdagavond tegen Roda JC massaal gesteund door Goorse fans. Ruim tachtig supporters reizen onder de vlag van SV Goor met een dubbeldekker af naar Kerkrade. De […]
  • Ludieke inzamelingsactie Twentefans28 maart 2020 Ludieke inzamelingsactie Twentefans Noaberschap in crisistijd van twee trouwe Goorse fans van FC Twente. Supporters Niek Haafkes en Bjorn Huistede, de mannen achter Twentefans.nl, hebben namelijk een inzamelingsactie […]
  • Prachtig verjaardagscadeau voor Wim Burggraaff2 december 2019 Prachtig verjaardagscadeau voor Wim Burggraaff Hij werd zaterdag 85 jaar en kreeg een dag later een onvergetelijk cadeau. De zieke Wim Burggraaff werd door de Wensambulance opgehaald bij de Wheehof om een wedstrijd te bezoeken van […]