FC Twente houdt het droog tegen Leuven

Er werd gevreesd voor veel neerslag, maar de supporters van FC Twente hebben het droog kunnen houden op het complex van GFC. Het regende ook allerminst doelpunten. In een vrij vlakke wedstrijd eindigde het duel tegen het Belgische Leuven zoals deze begon: 0-0. Er waren ruim 1000 toeschouwers afgekomen, onder wie veel Goorse kinderen die allemaal de handtekeningen en selfies wilden scoren van de nieuwe spelers. GFC kreeg de lof voor de uitstekende organisatie van de wedstrijd.

Gerelateerde berichten

  • FC Twente oefent weer in Goor15 juni 2019 FC Twente oefent weer in Goor FC Twente speelt ook dit jaar een oefenwedstrijd in voorbereiding op het nieuwe seizoen in Goor. Op sportpark Heeckeren mag GFC tekenen voor de organisatie van het duel tegen het […]
  • FC Twente en Tourcafé in rustig weekend19 juli 2019 FC Twente en Tourcafé in rustig weekend De theateragenda in het Goorse is summier gevuld dit weekend. Geen barbecuefestijn, muziekoptreden of bierproeverij. Althans niet in het Goorse. Wel in Lichtenvoorde waar veel Gorenaren […]
  • Goorse FC Twente-fans massaal naar Kerkrade27 februari 2019 Goorse FC Twente-fans massaal naar Kerkrade FC Twente weet zich vrijdagavond tegen Roda JC massaal gesteund door Goorse fans. Ruim tachtig supporters reizen onder de vlag van SV Goor met een dubbeldekker af naar Kerkrade. De […]
  • Spandoek voor neergestoken Gorenaar13 april 2019 Spandoek voor neergestoken Gorenaar Het was prominent in beeld, gisteravond tijdens de wedstrijd FC Twente-Telstar. In Vak P, achter het doel in de Grolsch Veste, hing een groot spandoek met de tekst: 'Willem, blijven […]
  • Toch geen tweede oefenwedstrijd voor FC Twente bij de Oudste Goorsche12 juli 2019 Toch geen tweede oefenwedstrijd voor FC Twente bij de Oudste Goorsche Kent u dat verhaal van die voetballers van FC Twente die ook op 28 juli naar Goor zouden komen? Inderdaad, ze komen niet. Er is namelijk alsnog een kink in de kabel gekomen. De ploeg van […]