Vierdaagse-medailles staan te pronken

Een massage hebben ze wel verdiend. De helden de Nijmeegse Vierdaagse. Ze zijn nog even aan het nagenieten van de etappekoers en Wim Haverkate heeft de medailles opgepoetst. Sjef van den Dungen heeft op zijn beurt de gladiolen in de vaas gezet. Hij wist de vierdaagse voor de negentiende keer in successie af te leggen.

Gerelateerde berichten

  • Wim gaat voor recordafstand bij 100ste Vierdaagse18 juli 2016 Wim gaat voor recordafstand bij 100ste Vierdaagse Het uur U nadert voor Wim Haverkate. De meeste trouwe Goorse deelnemer aan de Vierdaagse van Nijmegen maakt zich deze week op voor een speciale uitgave. In het kader van het 100-jarig […]
  • Goorse 4Daagselopers nog goed onderweg17 juli 2019 Goorse 4Daagselopers nog goed onderweg Voor zover bekend lijken de eerste twee dagen van de Goorse deelnemers aan de Nijmeegse 4Daagse goed te zijn verlopen. Wandelnestor Wim Haverkate is op koers voor zijn 27e kruisje en […]
  • Wim Haverkate voltooid Kennedymars voor de 33e keer23 september 2019 Wim Haverkate voltooid Kennedymars voor de 33e keer De Goorse wandelgoeroe Wim Haverkate heeft er weer een puike prestatie op zitten. In het afgelopen weekeinde voltooide hij voor de 33e keer de Kennedymars in Haaksbergen. Die ging voor […]
  • Gorenaren in Nijmeegse wandelvierdaagse, jubileum voor Haverkate17 juli 2017 Gorenaren in Nijmeegse wandelvierdaagse, jubileum voor Haverkate Morgen is het weer zover. Dan trekken duizenden de wandelschoenen aan voor het grootste wandelevenement ter wereld: De Nijmeegse Vierdaagse. Ook doen er traditioneel veel Gorenaren mee en […]
  • Haverkate volbrengt voor 28ste keer Kennedymars 22 september 2014 Haverkate volbrengt voor 28ste keer Kennedymars Wim Haverkate heeft ook dit jaar de Kennedymars in Haaksbergen met succes voltooid. De Gorenaar startte vrijdagavond op het marktplein in Haaksbergen en kwam dertien uur en 58 minuten […]