Zomercafé’s bij Franje

Daar waar veel families het vakantiegevoel beleven, houdt Stichting Franje haar zomercafé’s. Deze gezellige middagen worden georganiseerd vooral voor de ouderen die in de vakantieperiode minder vaak bezoek ontvangen. Even een middagje er tussenuit; een praatje maken, genieten van een kopje koffie met iets lekkers, een drankje, en het nodige vertier. Komende zaterdag 27 juli is er weer zomercafé in Goor. De aanvang is om 14.00 uur. Kosten zijn zes euro en de plaats van handeling is in de Kloosterlaan.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe website Stichting Franje16 mei 2019 Nieuwe website Stichting Franje Stichting Franje Hof van Twente presenteert met trots haar nieuwe website. Naast de berichtgeving via de lokale nieuwsmedia is nu ook alles te lezen op de website. Verder heeft de […]
  • Goors AED-netwerk nu compleet8 april 2019 Goors AED-netwerk nu compleet Er zijn nu 30 AED's in Goor waarmee er een volledige dekking is van apparaten waarmee mensen met een hartstilstand kunnen worden gereanimeerd. De laatste twee defibrillators zijn nu […]
  • Scootmobielclub weer van start23 april 2019 Scootmobielclub weer van start Nu de lente is aangebroken gaat ook de Goorse Scootmobielclub van de Stichting Franje gaat weer van start met een aantal toertochten. Daarvoor is er eerst een bijeenkomst over de […]
  • Franje verkoopt artikelen bij Emté28 november 2018 Franje verkoopt artikelen bij Emté De stichting Franje houdt komende vrijdag een artikelenverkoop bij de Emté-supermarkt aan de Da Costastraat. De vrijwilligsters van de Welfare staan daar de hele dag met een kraam waar […]
  • Rode Kruis stopt per 1 december20 november 2018 Rode Kruis stopt per 1 december Het bestuur van de afdeling Rode Kruis Hof van Twente stopt al per 1 december met haar activiteiten. Omstreeks 2011 heeft het nationale Rode Kruis besloten dat sociale activiteiten in […]