Naomi Hilhorst met Oranje in halve finale EK

De Goorse Naomi Hilhorst heeft met Oranje O19 de halve finales van het EK in Schotland bereikt. Daarin neemt de speelster van FC Twente het met haar ploeggenoten op tegen Duitsland. Hilhorst viel maandag in het tweede bedrijf in tegen gastland Schotland (4-0) en bracht als linksbuiten vers bloed in het elftal. Doordat Oranje is verzekerd van een plek bij de laatste vier, is ook deelname aan het WK van volgend jaar een feit. Hilhorst maakte eerder dit jaar haar officiële debuut in het shirt van FC Twente.

Gerelateerde berichten

  • Hilhorst na FC Twente nu gelukkig bij PEC Zwolle27 december 2020 Hilhorst na FC Twente nu gelukkig bij PEC Zwolle 2020 was een bijzonder jaar. Ook voor de Goorse profvoetbalster Naomi Hilhorst. Ze maakte in de zomer van 2020 de provinciale overstap van FC Twente naar PEC Zwolle. De aanvalster was toe […]
  • Naomi Hilhorst naar FC Twente Vrouwen16 mei 2018 Naomi Hilhorst naar FC Twente Vrouwen Naomi Hilhorst speelt volgend seizoen bij de FC Twente Vrouwen. Het Goorse talent tekende een contract voor één seizoen in Enschede. De 16-jarige Hilhorst trainde in het afgelopen seizoen […]
  • FC Twente-vrouwen verliezen in Goor van Gütersloh18 augustus 2017 FC Twente-vrouwen verliezen in Goor van Gütersloh Ondanks een goal van de in Goor woonachtige aanvalster Ellen Jansen, zijn de FC Twente Vrouwen er niet in geslaagd om het oefenduel op sportpark 't Piepwillem vanavond winnend af te […]
  • Hilhorst in actie met FC Twente Vrouwen in Goor14 augustus 2017 Hilhorst in actie met FC Twente Vrouwen in Goor Een grote Goorse tint aan het oefenduel van de FC twent Vrouwen komende vrijdagavond op sportpark 't Piepwillem. Naomi Hilhorst keert dan terug op het oude nest. Het grote Goorse talent, […]
  • Naomi Hilhorst in Oranje onder 16 jaar8 februari 2017 Naomi Hilhorst in Oranje onder 16 jaar Naomi Hilhorst is opgeroepen voor het nationale team voor meiden onder 16 jaar.  De afgelopen maanden heeft de 15-jarige Goorse voetbalster een achttal KNVB-selectietrainingen doorstaan. […]