Politie neemt drugs en geld in beslag na achtervolging

Een groot aantal drugs en een fors contant geldbedrag. Dit heeft de Politie Hof van Twente afgelopen zaterdag omstreeks 01.30 uur buitgemaakt na een korte achtervolging op een personenauto aan de Haaksbergerweg. Deze sloeg op de vlucht toen de hermandad een stopteken gaf, nadat de auto uit een weg kwam die gesloten was voor verkeer. Tijdens de vluchtpoging raakte de bestuurder een lantaarnpaal, waarna hij te voet zijn weg vervolgde. In het voertuig bleken nog drie andere personen te zitten: een 21-jarige man uit Markelo, een 21-jarige man uit Borculo en een 23-jarige man uit Goor. De bestuurder, een eveneens 21-jarige man uit Holten, werd na een korte zoektocht aangehouden.

In het voertuig werd een groot aantal drugs aangetroffen. Dat was niet het enige want bij twee verdachten werd dus ook een groot contant bedrag aangetroffen. Daarnaast werden op de route die de vluchtende verdachte had genomen, twee zakken met verschillende drugssoorten gevonden. De drugs en het geld zijn in beslag genomen in afwachting van het resultaat van het onderzoek. De Officier van Justitie gaat hierover een beslissing nemen. De verdachten zijn in afwachting van dit proces in vrijheid gesteld, zo laat de politie weten via haar officiële kanalen.

Gerelateerde berichten

  • Auto met drugs aangetroffen in de van Kollaan13 augustus 2019 Auto met drugs aangetroffen in de van Kollaan In de Goorse van Kollaan is vannacht een auto aangetroffen waarin diverse soorten drugs lagen. De bestuurder daarvan werd aangehouden. Hij werd getraceerd doordat hij opvallend rijgedrag […]
  • Oorzaak inval: wereldwijde drugshandel6 juni 2018 Oorzaak inval: wereldwijde drugshandel De inval gisteren in een unit van een bedrijfsverzamelgebouw op industrieterrein Zenkeldamshoek had te maken met wereldwijde drugshandel. Dat heeft de nationale politie vandaag bekend […]
  • 16 jaar cel geëist tegen verdachte moord Twentekanaal17 november 2015 16 jaar cel geëist tegen verdachte moord Twentekanaal Er is vandaag 16 jaar cel geëist tegen de 55-jarige Harry G uit Neede. Hij schoot een man uit Almere in Hengelo dood schoot en dumpte diens lichaam in het Twentekanaal bij Goor. Dat […]
  • Vernieling, diefstal en rijden onder invloed…30 maart 2018 Vernieling, diefstal en rijden onder invloed… Op deze plek en tijd melden wij vanaf deze week de politieberichten van de afgelopen week die betrekking hebben op Goor. Dit keer een drietal gemelde incidenten te beginnen met de […]
  • Dealende Enschedeër gearresteerd in Schoolfeesttent25 juni 2017 Dealende Enschedeër gearresteerd in Schoolfeesttent De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 31-jarige man uit Enschede aangehouden, die handelde in harddrugs in de Tente. Op beveiligingsbeelden werd de deal gespot door de […]