Malle ist nur einmal im Jahr

Na deze tropische omstandigheden van deze week komen we langzaamaan ook in Goor in mediterraanse sferen. Dat hebben de uitbaters van Café Johnys en De Buurman aangegrepen om een heuse Mallorca-party te organiseren. Net als vorig jaar kan de jeugd zich laven aan cocktails en een zomerse party. Verder is de evenementen-agenda summier gevuld in deze vakantieperiode.

Gerelateerde berichten

  • Wegens succes geprolongeerd: Mallorca-party6 juli 2018 Wegens succes geprolongeerd: Mallorca-party Het Goorse centrum is morgenmiddag voor een deel afgesloten vanwege de tweede Mallorca-party die bij- en door de Goorse café's Johny's en De Buurman wordt georganiseerd. Dat feest in […]
  • Hemelrozen, whiskey en Otters20 mei 2016 Hemelrozen, whiskey en Otters Na maanden van repeteren gaat het dan eindelijk gebeuren voor de leden van smartlappenkoor Ditis Goorus. De zevende grote voorstelling, dit keer onder de titel 'Hemelrozen' wordt dit […]
  • Gewoon aans, Andermans Veren en Valentijn12 februari 2016 Gewoon aans, Andermans Veren en Valentijn Nu het carnaval achter ons ligt, maken we ons weer voor een traditioneel theaterweekend. In De Reggehof wordt vanavond afgetrapt met de revue-voorstelling VerrasSing van de groep Gewoon […]
  • Tropical Night druk bezocht24 juli 2022 Tropical Night druk bezocht Een drukte van belang gisteravond in het Goorse stadshart. de Tropical Night trok veel bezoekers bij de Goorse café's Johnys en De Tapperij. Daar waren diverse zangers, dj's en de […]
  • Goor klaar voor Tropical Night13 juli 2022 Goor klaar voor Tropical Night Het belooft een heerlijke hete zomeravond te worden, volgende week zaterdag in het Goorse stadshart. De eerste Tropical Night wordt dan gehouden met diverse artiesten en natuurlijk de […]