Geen EK-finale voor Hilhorst en Oranje

Geen finale voor Naomi Hilhorst tijdens het EK voetbal voor vrouwen onder 19 jaar. De Goorse international verloor met Oranje met 3-1 van Duitsland. In de slotfase waren de Oosterburen te sterk voor de Leeuwinnen, die in de halve eindstrijd nog met 4-0 te sterk waren voor Schotland. Tegen Duitsland bleef Oranje lange tijd in evenwicht, maar in de laatste tien minuten sloeg de rivaal toe.

Gerelateerde berichten

  • Hilhorst met Oranje onder 17 naar EK in Litouwen30 maart 2018 Hilhorst met Oranje onder 17 naar EK in Litouwen Naomi Hilhorst heeft zcht met het Nederlands meisjeselftal onder 17 jaar geplaatst voor het Europees kampioenschap dat vanaf 9 mei in Litouwen wordt gehouden. Het Goorse toptalent, […]
  • Jansen en Hilhorst in nationale selecties31 oktober 2018 Jansen en Hilhorst in nationale selecties Ellen Jansen en Naomi Hilhorst uit Goor zijn opgeroepen voor de komende interlands van respectievelijke het Nederlands vrouwen-voetbalteam en het Nederlands elftal voor meisjes onder de 19 […]
  • Naomi Hilhorst in Oranje onder 16 jaar8 februari 2017 Naomi Hilhorst in Oranje onder 16 jaar Naomi Hilhorst is opgeroepen voor het nationale team voor meiden onder 16 jaar. ┬áDe afgelopen maanden heeft de 15-jarige Goorse voetbalster een achttal KNVB-selectietrainingen doorstaan. […]
  • Naomi Hilhorst met Oranje in halve finale EK23 juli 2019 Naomi Hilhorst met Oranje in halve finale EK De Goorse Naomi Hilhorst heeft met Oranje O19 de halve finales van het EK in Schotland bereikt. Daarin neemt de speelster van FC Twente het met haar ploeggenoten op tegen Duitsland. […]
  • Jansen naar WK, Hilhorst naar EK10 april 2019 Jansen naar WK, Hilhorst naar EK De tot voor kort in Goor woonachtige Ellen Jansen zit in de definitieve selectie voor het wereldkampioenschap vrouwenvoetbal, deze zomer in Frankrijk. De aanvalster van Ajax is […]