Spanninga wederom wereldkampioen BMX

Kevin Spanninga heeft zich wederom gekroond tot wereldkampioen op de BMX tot 24 jaar. De Goorse topsporter won op het circuit in Heusden-Zolder in België de mondiale eindstrijd. Spanninga moest bovenal afrekenen met zijn concurrenten uit eigen land. Het zilver en brons gingen namelijk ook naar Nederland. Spanninga geldt in zijn leeftijdscategorie al jaren tot de wereldtop.

Gerelateerde berichten

  • Papa Spanninga vierde op WK BMX29 juli 2022 Papa Spanninga vierde op WK BMX Kevin Spanninga kijkt met een tevreden gevoel terug op het WK in Nantes. De BMX'er uit Goor laat weten "niet te kunnen klagen over zijn optreden" na een jaar waarin hij minder is gaan […]
  • Spanninga Nederlands Kampioen BMX5 juli 2021 Spanninga Nederlands Kampioen BMX Het is hem weer gelukt. Kevin Spanninga is in Haaksbergen Nederlands Kampioen BMX geworden. De Gorenaar werd in de klasse van mannen boven de 25 jaar. In de derde week van augustus doet […]
  • Spanninga hard ten val in Frankrijk8 december 2019 Spanninga hard ten val in Frankrijk De Goorse BMX-er Kevin Spanninga is gisteravond hard ten val gekomen tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen in het Franse Saint Etienne. De fietscrosser kwam in de 16e finale in een […]
  • Spanninga vindt onderdak bij internationaal BMX-team12 november 2018 Spanninga vindt onderdak bij internationaal BMX-team De Goorse fietscrosser Kevin Spanninga heeft een nieuwe ploeg gevonden. De regerend Wereld- en Europees kampioen in de categorie van rijders tot 24 jaar heeft een tweejarig contract […]
  • Spanninga in het zonnetje gezet op De Whee18 augustus 2018 Spanninga in het zonnetje gezet op De Whee Hij kreeg de waardering die hij verdient. De kersverse Wereld- en Europees Kampioen BMX werd gisteravond in het zonnetje gezet door zo'n 80 belangstellenden bij- en in café De Whee. Daar […]