Spanninga wederom wereldkampioen BMX

Kevin Spanninga heeft zich wederom gekroond tot wereldkampioen op de BMX tot 24 jaar. De Goorse topsporter won op het circuit in Heusden-Zolder in België de mondiale eindstrijd. Spanninga moest bovenal afrekenen met zijn concurrenten uit eigen land. Het zilver en brons gingen namelijk ook naar Nederland. Spanninga geldt in zijn leeftijdscategorie al jaren tot de wereldtop.

Gerelateerde berichten

  • Kevin Spanninga Europees kampioen BMX14 juli 2018 Kevin Spanninga Europees kampioen BMX BMX'er Kevin Spanninga heeft zich vanmiddag gekroond tot Europees kampioen. In het Franse Sarrians was de Goorse fietscrosser oppermachtig in de categorie 17 tot 24 jaar. In een […]
  • Spanninga teleurstellend vierde op NK9 juli 2018 Spanninga teleurstellend vierde op NK Kevin Spanninga is er niet in geslaagd zijn Nederlandse titel BMX te prolongeren. De Goorse fietscrosser werd gisteren in Uithoorn vierde in zijn categorie 17 tot 24 jaar en viel dus […]
  • Groots onthaal voor wereldkampioen Spanninga10 juni 2018 Groots onthaal voor wereldkampioen Spanninga De kersverse Goorse wereldkampioen BMX Kevin Spanninga is vanmiddag op grootse onthaald op het plein voor café De Whee. De 21-jarige fietscrosser behaalde afgelopen woensdag in Baku, de […]
  • Heel Goor welkom bij huldigingsfeest Kevin Spanninga1 augustus 2018 Heel Goor welkom bij huldigingsfeest Kevin Spanninga Er komt een groots huldigingsfeest voor de Goorse Wereld- en Europees Kampioen BMX Kevin Spanninga. Op vrijdagavond 17 augustus wordt heel Goor uitgenodigd om dat feest mee te vieren bij […]
  • Kevin Spanninga zegeviert op nieuwe bike8 mei 2018 Kevin Spanninga zegeviert op nieuwe bike Kevin Spanninga heeft meteen zijn visitekaartje afgegeven op zijn nieuwe BMX. De talentvolle fietscrosser uit Goor won op Papendal. In een spannende strijd om de prestigieuze Talentcup […]