Ruitenwissers vernield, politie zoekt getuigen

Een zeer onaangename verrassing voor drie bewoners van de Jurrien Sprakelstraat. Zij ontdekten dat de ruitenwissers van hun auto’s vannacht waren vernield. De politie zoekt nu getuigen van dit notoire laakbare vandalisme. Heb jij tussen vrijdag 22.00 uur en zaterdag 11.25 uur iets gezien? Bel dan met 0900-8844?

Gerelateerde berichten

  • 2012-12-06 12.23.5719 december 2012 Opnieuw autovandalen actief (update 2) In Goor drukken de laatste weken een aantal autovandalen hun neus hardnekkig tegen het venster. Na vier lekke autobanden in de Voorstraat zijn nu ook weer autosloten vernield in de […]
  • Verzoek tot oplettendheid in buurtpreventie-apps2 november 2017 Verzoek tot oplettendheid in buurtpreventie-apps In Goor en omgeving is er in de afgelopen weken weer meer dan gemiddeld ingebroken. Zo werden vorige week nog diverse ruiten van bedrijfsauto's ingeslagen en spullen buitgemaakt op het […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Graafmachine gestolen bij werkzaamheden20 september 2012 Graafmachine gestolen bij werkzaamheden Tussen dinsdag 18 september 16.30 en woensdag 19 september 06.50 uur is een graafmachine gestolen aan de Rijksweg tussen Goor en Delden. De graafmachine stond daar gestald in verband met […]